Rucphen

Sprundelseweg 31

Diesel • Euro 95 ongelood

Van 21:00 tot 7:00 uur verboden voor vrachtwagens.

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Rucphen.

Rucphen

Winnaars in Rucphen

Donderdag 7 maart was de bekende weerman Piet Paulusma in Rucphen. Hij opende het tankstation van Firezone aan de Sprundelseweg 31.
Tussen 16.00 en 17.00 uur was Piet Paulusma aanwezig aan de Sprundelseweg en kon iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. Het geluk lachtte Rucphen toe, want liefst 12 dobbelaars lieten hun tank gratis volgooien.

Winnaars in Rucphen

formule 1

De eerste winnaar in Rucphen had zo'n klein tankje dat hij was verdwenen voor we wisten wie het was. Piet Paulusma zei daarop lachend: 'gelukkig hebben we de foto's nog!'

formule 1

nooit meer belgië

Meneer Konijn is een prijsbewust tanker. Jaren reed hij langs het in onbruik geraakte tankstation aan de Sprundelseweg. Tanken deed hij in België. Nu kan hij gewoon weer in Rucphen tanken, want het voordeel ligt om de hoek.

nooit meer belgië

nieuwe velgen

Remco Timmers rijdt iedere dag van en naar school langs het Firezone tankstation in Rucphen. Hij vindt het fijn er te tanken, want het is lekker ruim en je bent er snel klaar. Vandaag duurt het allemaal iets langer, want hij wint een tank gratis brandstof. 'Da's mooi, want dan heb ik weer wat extra om aan mijn nieuwe velgen te besteden', glimt hij gelukkig.

nieuwe velgen

brandwacht bij firezone

Jeanine Mulders kleurt mooi bij het tankstation van Firezone. Deze brandwacht uit Oud Gastel combineert een familiebezoekje met een gokje op het tankstation en warempel: ze gooit dubbel en wint die tank gratis benzine! Gefeliciteerd Jeanine!

brandwacht bij firezone

gouden joey!

'We komen ook een beetje voor Piet', lacht de moeder van Joey. 'Hij is eigenlijk net zo leuk als dat we dachten', voegt ze er aan toe. Als Joey vervolgens ook nog eens samen met zijn vader dubbel gooit kan haar dag niet meer stuk! 'Met een brandstofverslindende bus is het fijn een Firezone tankstation in de buurt te hebben. Vooral als je de brandstof gratis krijgt!'

gouden joey!

getipt

'Mijn zoon heeft me getipt!', straalt Ad Noordhuizen. Met vijf auto's kunnen we ons voorstellen dat een tank gratis diesel zeer welkom is. We zijn wel benieuwd naar het tipgeld voor zijn zoon.

getipt

1.500 liter per week

Woutje Wagtmans (jaja, zijn oom was wielrenner) heeft de tank van zijn bus helemaal leeg. Regelmatig tankt hij grote hoeveelheden brandstof bij Firezone. Dat bevalt hem zo goed dat hij inmiddels een Firezonepas heeft aangevraagd. De volle tank van vandaag hoeft hij niet te betalen: net als zijn oom wint hij ook wel eens wat! Hulde!

1.500 liter per week

Thuistanker

Henk Schimmer uit Sint Willibrord tankt meestal over de grens in België. Toen hij zag dat de Firezone in Rucphen weer voor iedereen geopend was, beproefde hij zijn geluk weer aan deze kant van de grens. En ja hoor: hij wint een gratis tank! We gaan Henk dus wel vaker tegenkomen bij Firezone en mevrouw Schimmer: U gaat uit eten vanavond!

Thuistanker

justin bieber

John Huybregts vindt het fijn dat Firezone een camera bij het tankstation heeft geplaatst. 'Ik voel me hier veilig', zegt de man uit Sprundel. 'Daarbij kun je nu ook niet meer geskimd worden!' Vandaag hoeft John trouwens niets met zijn bankpas te doen, want hij wint een tank gratis brandstof en de kinderen kunnen een bijdrage voor het Justin Bieberconcert tegemoet zien. Bofkonten!

justin bieber

extra

'Ik denk dat mijn kleinzoon Bram vandaag iets extra's krijgt voor zijn rapport', lacht mevrouw van Oers uit Sint Willibrord. Zojuist heeft ze dubbel gegooid en wij vermoeden dat Bram zelfs met een onvoldoende nog wel wegkomt met zo'n blije oma. Gefeliciteerd!

extra

het leven is duur genoeg

Davy uit Sint Willibrord gaat niet snel naar België om te tanken, maar rijdt wel even het Firezone tankstation aan de Sprundelseweg binnen om zijn voordeel mee te pakken. Prompt gooit hij dubbel en wordt zijn tankbeurt wel heel voordelig. Het uitgespaarde geld gaat hij in de supermarkt verspijkeren: Het leven is duur genoeg!

het leven is duur genoeg

1:9

Een dikke V6 gromt het tankstation van Firezone binnen. Door een tip op Facebook van busmaatschappij Muys wist Ramon van Sundert dat er vandaag een voordeeltje te halen was. 'En met deze wagen komt een voordeeltje altijd goed uit, want ik ben al blij als ik 1 op 9 haal', lacht de man uit Zegge. De komende dagen gromt de V6 helemaal gratis, want Ramon heeft het geluk aan z'n kont hangen en gooit dubbel. Grom ze, Ramon!

1:9

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom