Eerbeek

Stuijvenburchstraat 6

Diesel • Euro 95 ongelood • Competition 102

Bij Firezone Eerbeek altijd korting op benzine en diesel!

Eerbeek

Winnaars in eerbeek

Donderdag 28 maart was de bekende weerman Piet Paulusma in Eerbeek. Hij opende het tankstation van Firezone aan de Stuijvenburchstraat 6.
Tussen 16.00 en 17.00 uur was Piet Paulusma aanwezig aan de Stuijvenburchstraat en kon iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. In een mum van tijd gingen zeventien gelukkigen met een tank gratis brandstof naar huis. Voor Piet en Firezone een nieuw werelduurrecord!

Winnaars in eerbeek

opmaken

De vader van Tygo Zwierenberg besteedt het gooien van twee dobbelstenen graag aan zijn zoon van zeven uit. Dat blijkt een goede keuze, want deze kleine man gooit mooi dubbel zes. Op de vraag wat ze met het uitgespaarde geld gaan doen antwoord zijn vader resoluut: 'Opmaken!'

opmaken

nooit meer duitsland

'Dat komt heel goed uit' en 'hartstikke fijn', lacht Berdien Blom uit Brummen ons toe. 'Met de huidige prijzen tank ik nog wel eens in Duitsland', voegt ze er aan toe. Wij vermoeden dat we Berdien vanaf vandaag vaker in Eerbeek dan in Duitsland gaan tegenkomen! Herzlich willkommen, Berdien!

nooit meer duitsland

zonder auto met moeder

Marloes Berends waagt een gokje en gooit prompt dubbel. Maar dan blijkt dat de gelukkige winnares niet met haar eigen auto naar de Stuijvenburchstraat is gekomen. Haar moeder neemt natuurlijk wat graag de prijs in ontvangst, maar in deze dure tijden gaat Marloes toch even haar eigen auto halen. 'Sorry, mam'.

zonder auto met moeder

fereshta yousofi

'Ik zoek altijd de goedkoopste', vertelt deze Eerbeekse. Vandaag wordt haar zoektocht wel heel royaal beloond, want met de hulp van Piet Paulusma gooit ze dubbel en kan ze haar tank gratis vol laten lopen! Gefeliciteerd Fereshta!

fereshta yousofi

gratis korte vakantie

Jan Hol uit Dieren is nog bruin van z'n wintersportvakantie, maar als hij een tank gratis brandstof wint denkt hij alweer aan de volgende vakantie. 'Een hele korte, gratis vakantie', lacht hij. Jan houdt de brandstofprijzen via internet in de gaten en wij raden hem aan de Firezonepagina te 'bookmarken'.

gratis korte vakantie

extra visje

'Veerbeek uit Eerbeek', spelt Rieks Veerbeek zijn naam als we deze prijswinnaar naar zijn naam vragen. Samen met zijn Els woont hij tegenover het Firezone tankstation. Al vijftig jaar tankt hij bij zijn overbuurman en deze nieuwe overbuur heeft nu al zijn hart gestolen. 'Dat wordt een extra visje bij Menning vanavond', lacht hij zijn vrouw toe.

extra visje

cadeautje

Henri van Middendorp vertelt ons dat je als Loenenaar toch naar Eerbeek moet voor de meeste winkels. Als hij na het bezoek aan de Plus nog even een gokje waagt bij het Firezone tankstation valt hij mooi in de prijzen. Voor de foto met Piet haalt hij toch even zoon Tom uit de auto, want die kan een cadeautje verwachten nu zijn vader niet hoeft te betalen. Spannend hè Tom?

cadeautje

crisis met pannekoeken

Zlatko Bender fietst het tankstation aan de Stuijvenburchstraat binnen. Ook voor hem is het crisis, maar voor een tank gratis brandstof stapt hij toch weer op zijn fiets om zijn auto te halen. 'Je moet op de prijs letten!' leert Zlatko ons. Dankzij die wijsheid zit Zlatko komend weekend met zijn kinderen in het pannekoekenhuis in Rheden. Goed bekeken, Zlatko!

crisis met pannekoeken

groene brandstof

Dat Firezone de schoonste brandstof van Nederland levert is geen geheim, maar Jeffrey Alberts gaat nog een stapje verder. Hij steekt het uitgespaarde geld van zijn tank gratis brandstof in de bloembakken van zijn nieuwe tuin. Een mooie gedachte, Jeffrey!

groene brandstof

97 maanden

Frans en Carlette van Veen kennen elkaar van internet. Dat internet leidt het koppel nu naar het Firezone tankstation aan de Stuijvenburchstraat waar ze een tank gratis brandstof winnen, waardoor ze vanavond hun 97ste maand verkering in een restaurant kunnen vieren. Dat internet is zo gek nog niet ...

97 maanden

snel stel

In de hectiek van het dobbelen ontsnapte een winnares aan onze aandacht. Met een volle tank gratis brandstof verdween ze in vergetelheid. Gelukkig hadden we de foto nog, dus: Nogmaals van harte!

snel stel

goedkoper dan gas

Olivier Tony Tjooitink viert zijn verjaardag met een tank gratis brandstof. 'Normaal rijd ik op gas', lacht de jarige jop, 'maar gratis benzine is goedkoper!' Gefeliciteerd Olivier!

goedkoper dan gas

omrijden

'Ik rijd er niet voor om!' vertelt meneer Vosselman die naar aanleiding van de advertentie in de krant toch even langsrijdt bij het Firezonestation in Eerbeek. Als hij voor 89 euro aan brandstof wint gaat hij toch even omrijden. Naar zijn favoriete restaurant, welteverstaan.

omrijden

troost

Frank Gieteling uit Eerbeek gaat zijn uitgespaarde geld wel heel nobel besteden. 'Ik vind dat mijn neefje en nichtje wel een extraatje verdienen', vertelt hij met een serieus gezicht. 'En voor mezelf een goed glas wijn'. Nou Frank, je hebt het verdiend! Proost!

troost

feestje van 80 euro

Dion uit Eerbeek heeft een neusje voor acties. Op de foto met Piet zie je aan zijn tevreden gezicht dat zijn neus hem niet in de steek liet. Met een tank gratis brandstof ter waarde van 80 euro gaat hij 'op huus an'. Komend weekend is hij alleen thuis. Een mooi moment om 80 euro aan brandstof om te zetten in een avondje aan feestvreugde. Veel plezier Dion!

feestje van 80 euro

koetsier

Ooit een koetsier voor zijn brandstof zien betalen? Peter Koetsier uit Eerbeek doet vandaag zijn naam eer aan en hoeft ook niet te betalen. 'Ik ben prijsbewust', legt hij uit. 'Vroeger reed ik op gas en nu zoek ik de goedkoopste benzine'. Nou Peter, wij denken dat je bij Firezone aan het juiste adres bent. Hortsik!

koetsier

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom