Papendrecht

Bosch 58

Diesel • Euro 95 ongelood

Openingstijden
Dagelijks: 07.00 - 23.00 uur

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Papendrecht.

Papendrecht

ode aan luit en lenie

Donderdag 28 november opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Bosch in Papendrecht. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen. Vele klanten lieten zich verleiden tot een gokje met de dobbelstenen en direct ook -de voormalig beheerders- Luit en Lenie Kannegieter gedag te zeggen
Elf gelukkige Papendrechters verlieten het tankstation bij Winkelcentrum De Meent zonder te betalen. Veel 'stamgasten' maakten er een gezellig uitje van en maakten nog een praatje met Luit, die jarenlang samen met zijn vrouw Lenie het tankstation runden en nu vol vertrouwen hun pomp in de onbemande handen van Firezone laten. 'We blijven nog wel een oogje in het zeil houden', vertrouwde het echtpaar ons toe.

ode aan luit en lenie

ik ben blij

Alsof ze volle familie is van onze nationale held Churandy lachte Tibi Martina ons een stralende 'ik ben blij' toe nadat ze dubbel drie had gegooid. 'Ik heb het geluk al in mezelf gevonden', vertrouwde ze ons toe voor ze ging gooien. Erg veel vertrouwen in een goede afloop had deze Papendrechtse dus niet. De dubbel drie leverde haar een tank gratis brandstof van 81 euro op. Haar tweeling kan dus wat extra's in hun schoen verwachten.

ik ben blij

gegund

Sommige mensen gun je die tank gratis brandstof net iets meer dan anderen. Gerrie Bezemer is er daar één van. Verrukt veerde het echtpaar op toen ze Gerrie dubbel zagen gooien. Enthousiast tankte onze vertegenwoordiger de tank van Gerrie helemaal vol. Laat de erwtensoep je goed smaken Gerrie! Sterkte!

gegund

gokje

Jan de Weerd had de dobbelactie in de krant zien staan. 'Dat gokje ga ik wagen', lachte de man uit Papendrecht die straks voor veertig euro lekkers bij de koffie gaat kopen. Geniet er van Jan!

gokje

sinterklaas

'Ik let altijd op de prijs, maar rond deze tijd helemaal', glimt Petra van Klaveren gelukkig omdat ze net voor 60 euro brandstof heeft gewonnen. 'Dat komt mooi van pas zo vlak voor de feestdagen'. Wij vermoeden dat de Sint dit jaar huize van Klaveren zeker niet voorbij zal gaan. Fijne feestdagen Petra.

sinterklaas

echte stamgast

Wim Versteeg tankt ongeacht de prijs aan de Bosch 58. Hij kent Luit en Lenie erg goed. 'Ik heb ze zelfs nog geholpen toen Luit met z'n heup zat', straalt Wim. 'Waarom zou ik ergens anders tanken? Je weet wat je hebt en nooit wat je krijgt'. Dat zijn wijze woorden voor iemand die straks zijn vrouw voor 77 euro extra kan laten uitgeven.

echte stamgast

noodzakelijk kwaad

'Ik heb een auto, dus moet ik tanken', meer wil Rocha Gomez er eigenlijk niet over kwijt. Op het gezellige tankstation aan de Bosch 58 gooit ze dubbel. De dertig euro die ze uitspaart gaat ze in haar volgende tankbeurt steken. Waarschijnlijk zien we haar dan wel weer verschijnen, want naast de gezelligheid van een praatje met Luit en Lenie krijgt ze bij Firezone heel veel brandstof voor die dertig euro. Tot dan Rocha.

noodzakelijk kwaad

flauwekul

Lou Steenhorst stond afgelopen week te tobben bij het Firezonestation in Papendrecht: 'Ga ik hem nu volgooien of niet?' Hij had de aankondiging van de actie gezien. 'Wie weet kan ik hem donderdag gratis vol laten gooien. Je weet maar nooit.'
'Wat ga je nou doen met die flauwekul?', had zijn vrouw Ineke hem ongeduldig gevraagd. Nu staat ze glunderend naast hem. Lou haalt zijn gelijk door dubbel vier te gooien. 'Dat is mooi 68 euro voor de volgende tank', straalt ze. Goed gedaan Lou!

flauwekul

verjaardag

'Ik weet al niet wat ik voor mijn verjaardag wil. Laat staan dat ik weet wat ik met 65 uitgespaarde euro's moet.' vertrouwt de heer Slob ons toe. Hij is van mening dat een tank gevuld moet blijven en vandaag doet hij dat gratis bij Firezone. Toch gefeliciteerd meneer Slob!

verjaardag

emotie

Kees Nederlof werkt tegenover het tankstation van Firezone. 'Het station in Papendrecht heeft een grote gunfactor en daarom tank ik altijd bij Luit en Lenie. Nu die emotionele kant niet meer ter zake doet en het station onbemand wordt gaat de prijs een rol spelen bij de keuze van een tankstation.' In dat geval tot volgende week Kees.

emotie

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom