Moerdijk

Steenweg 2

Diesel • Euro 95 ongelood • AdBlue • GTL

Voordelig tanken kan bij Firezone Moerdijk.

Moerdijk

geluk in moerdijk

Donderdag 9 januari opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Steenweg in Moerdijk. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
Firezone geeft bij zo'n opening algauw vijftien tanks gratis brandstof weg, maar ondanks de grote belangstelling kon Piet Paulusma na een uur dobbelen slechts zes klanten zonder te betalen naar huis laten gaan. 'De mensen moeten hier in Moerdijk wel heel gelukkig in de liefde zijn', lachte de weerman, 'want in het spel zijn ze wel heel ongelukkig.' En aan Piet heeft het zeker niet gelegen, want menig dobbelaar mocht van hem een extra poging wagen omdat hij 'de wind tegen had' of een 'stoeprandje had geraakt'.
Jennie Willems uit Zevenbergen vatte haar 'verlies' sportief op en prees Firezone om haar lage prijzen. 'Zo voordelig is het hier in tijden niet geweest!' lachte ze.

geluk in moerdijk

goede buur

Petra van Alphen is door haar dochter naar het Firezonestation aan de Steenweg gestuurd. Daar treft ze haar buurtjes. Angus Pieterse, de buurjongen, wist helaas voor zijn moeder geen dubbel te gooien.
Maar voor de buurvrouw zet Angus er een tandje bij en legt een prachtige dubbel zes op de betonnen vloer van het tankstation. Dit bewijst maar weer: Een goed buur ...

goede buur

app-gestuurd

Rob Kroonen uit Breda werkt in Moerdijk. Sinds het Firezonestation open is tankt hij daar. 'Ik werk hard voor mijn centen en geef ze niet graag onnodig uit', lacht deze jonge vader. Vandaag is hij wederom door zijn brandstof-app naar de Steenweg verwezen. 'Die app stuurt me naar het voordeligste tankstation en de afgelopen weken dus alleen maar naar Firezone'. Vandaag stuurt de app Rob wel naar een heel goedkope locatie. Hij gooit dubbel en hoeft voor zijn brandstof helemaal niets te betalen. Goeie app Rob!

app-gestuurd

geluksdag

Marja Brandenburg besloot een gokje te wagen toen ze de advertentie in de krant zag. 'Het leven is al duur genoeg dus let ik wel op waar ik tank', vertelt ze ons. Het is Marja's geluksdag, want ze gooit dubbel en bespaart zo zeventig euro. Van harte, Marja!

geluksdag

postcode-loterij

Het leek wel de postcodeloterij op het Firezonestation aan de Steenweg. Nel Brands, net als Petra van Alphen uit de Vissersstraat waagt ook een gokje en wint ook een tank gratis brandstof. De vierenveertig euro die ze daarbij wint heeft ze gisteren al uitgegeven aan een mooie nieuwe lamp. Gefeliciteerd Nel en geniet van je nieuwe lamp!

postcode-loterij

eigen auto

Alfons Moldijk onderbreekt zijn werkzaamheden in het restaurant tegenover het Firezonestation even om met zijn collega's te proberen een gratis tank in de wacht te slepen. Als hij als laatste van de kookploeg dubbel gooit staat een van zijn collega's al met de slang in zijn tank klaar om hem gratis vol te laten gooien. Maar Alfons gaat toch liever zijn eigen auto even halen. Goed bekeken Alfons!

eigen auto

goeiekoopst

'Ik tank altijd het goeiekoopst', vertrouwt de 70-jarige Toon Marijnissen ons toe. Deze man kan dat goed gebruiken, want hij heeft een dure hobby: vissen. Voor de veertig euro die hij in zijn zak houdt heeft hij een mooie dobber in gedachte. Vandaag vist Toon in ieder geval niet achter het net. Van harte!

goeiekoopst

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement