Wijk en Aalburg

Groeneweg 8

Diesel • Euro 95 ongelood

Altijd korting bij Firezone Wijk en Aalburg op benzine en diesel.

Wijk en Aalburg

record aantal winnaars

Donderdag 20 februari opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Groeneweg 8 in Wijk en Aalburg. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
'Moeten we nu naar Wijk of naar Aalburg', grapten we toen we hoorden van deze nieuwe locatie van Firezone. We twijfelden aan onze eigen grap toen er werkelijk twee keer zoveel mensen naar de Groeneweg waren gekomen om het tankstation te openen. In één uur werden maar liefst 19 tanks gratis brandstof weggegeven. Een absoluut record in de historie van meer dan 115 openingen. Zelfs Piet Paulusma –die toch echt wel iets gewend is– was er beduusd van.
Opvallend was het geluk dat de kinderen uit de buurt hadden. Ouders die hun kinderen lieten dobbelen gingen steevast zonder te betalen naar huis. Wijk -en ook Aalburg kon haar geluk niet op. En dat met Fireone-friday in het vooruitzicht! Allemaal gefeliciteerd!

record aantal winnaars

lucky luciano

Jelmer Alders heeft zijn mascotte meegebracht naar het Firezone tankstation aan de Groeneweg in Wijk en Aalburg. Zijn zoon Luciano gooit dubbel en de tank gratis brandstof die hij daarmee wint komt meer dan goed van pas. Jelmer moet een beetje op de kleintjes letten en wil dus zo goedkoop mogelijk tanken. Goedkoper dan vandaag gaat hem niet meer lukken, maar als hij op de prijzen let zien we hem vast snel weer terug. Tot dan Jelmer en Luciano!

lucky luciano

huize firezone-zicht

De familie Timmermans heeft sinds kort een nieuw uitzicht. Vanuit de serre kan de familie gemakkelijk lezen wat het motto van Firezone is. Zij wonen dan ook op slechts 400 meter afstand van het tankstation waarop in niet mis te verstaan formaat het woord 'KORTING' prijkt.
Moeder Trudy vindt dat het er op vooruit is gegaan. 'Het is goed verlicht en nu kan ik 's avonds eerst vanuit de keuken kijken of het er druk is voor ik ga tanken.' Vanavond hoeft Trudy niet in de keuken te zijn, want dochter Fleur gooide samen met haar vriendinnetje Roos dubbel. De uitgespaarde 37 euro gaan ze verbrassen in de plaatselijke friteskraam. Eet smakelijk dames!

huize firezone-zicht

dziękuję

Mickal Olesiak spreekt geen woord Nederlands en ons Pools schiet ook tekort voor een uitgebreid gesprek, maar wij feliciteren hem met zijn tank gratis brandstof en wensen hem een goede reis!

dziękuję

uitje

Normaal gaat John Groenenberg alleen tanken. Maar vandaag wordt tanken een beetje een uitje en dan is dochter Pauline er als de kippen bij. Vriendje Sil, hij is EEN vriend en niet HAAR vriend benadrukt ze nog even, is ook enthousiast en samen gaan ze naar het Firezonestation aan de Groeneweg. John laat de kinderen dobbelen en ja hoor: hij wint een tank gratis brandstof. Pauline wil van het uitgespaarde geld wel een keer naar het zwembad en dat lijkt Sil ook wel wat. Nou Pauline, wij denken dat er in het zwembad ook nog wel een ijsje gegeten kan worden. Veel plezier!

uitje

uitgespaard

Simon Corstjens uit Andel houdt wel van een meevallertje. Hij rekent dan ook direct uit dat de gewonnen tank hem mooi weer een paar uurtjes werk uitspaart. Zo'n rekenaar zien we bij Firezone vast vaker terug. Tot ziens Simon!

uitgespaard

expert

'Ik rijd hier wel tien keer per dag langs', vertrouwt de heer de Waal ons toe. Daarmee mogen we hem wel bestempelen als de literprijsexpert van Wijk en Aalburg. 'Voor 6 cent per liter rij ik echt wel een blokje om', voegt hij er aan toe en zijn blij dat dat hem uiteindelijk bij de Firezone heeft doen belanden. Als hij vervolgens dubbel gooit wordt de heer de Waal helemaal bevestigd: Firezone is de goedkoopste!

expert

opsporing verzocht

Zou eenieder die deze man kent hem namens Firezone nogmaals hartelijk willen feliciteren met zijn tank gratis brandstof. In verband met de hectiek rond de feestelijke opening van het tankstation aan de Groeneweg hebben wij dat niet zelf kunnen doen. Van harte dus!

opsporing verzocht

bloemen met gebak

Cor van Horssen uit Veen tankt nooit langs de snelweg: 'Dat scheelt je zo vijf euro op een tank!' Op deze feestelijke donderdag wint Cor een tank gratis brandstof en gaat hij straks een bloemetje met gebak voor zijn vrouw halen. 'Ik tank altijd op vrijdag', vertelt hij, 'maar deze actie kon ik toch niet voorbij laten gaan'. Nou Cor, vanaf vandaag kun je op vrijdag heel goed terecht bij Firezone. Het is dan Firezone-friday. Dat zal je vrouw ook leuk vinden!

bloemen met gebak

doorrijden?

Corine van Wijk twijfelt of ze zal aansluiten in de rij van dobbelaars, maar haar tank is helemaal leeg dus besluit ze te blijven. Haar wachten wordt beloond met een tank gratis brandstof. 'De uitgespaarde zestig euro zal wel zo op zijn', lacht ze. Prijsbewust als ze is zullen we haar nog wel een keer terug zien aan de Groeneweg.

doorrijden?

gruwelijk

'Ik heb een gruwelijke hekel om in de rij te staan', is de reden dat Andre van Helden altijd tankt bij onbemande tankstations. Om een tank gratis brandstof te winnen heeft Andre zijn tegenzin tegen rijtjes wel even aan de kant moeten zetten, want er waren nog wel een paar wachtenden voor hem. Volgens Andre weet zijn vrouw wel raad met de uitgespaarde zestig euro. Succes mevrouw van Helden.

gruwelijk

fans

Helemaal uit Nieuwendijk komen meneer en mevrouw Hoeken om met hun favoriete weerman op de foto te gaan. Tanken bij Firezone deden ze al eerder in Raamsdonksveer. Als ze dan ook nog een tank gratis brandstof winnen kan hun dag niet meer kapot. 'Voor mensen als wij is de pot niet zo dik meer', verklaart mevrouw Hoeken haar vreugde. Dat vinden wij van Firezone dan weer fijn om te horen. Veel plezier met uw prijs!

fans

black jack

Jetze Schouten had nooit geluk. Totdat zijn maatje Mitchel hem wees op de openingsactie van Firezone in Wijk en Aalburg. Mitchel zelf gooide geen dubbele ogen, maar Jetze won voor 52 euro aan gratis brandstof. Vanaf nu mag Mitchel voor 26 euro met Jetze meerijden. 'Dan neem ik hem mee naar het casino', lacht Jetze. 'Misschien brengt hij me ook wel geluk bij een potje black-jack'. Tanken bij Firezone kan je ook een boel geld opleveren Jetze.

black jack

eenmalig

'Is dit een eenmalige actie?' lacht Rens den Breejen uit Wijk en Aalburg als hij zijn tank gratis mag laten volgooien. Eenmalig misschien wel Rens, maar vanaf vandaag is het altijd korting bij Firezone en op Firezone-friday gooien we er nog een schepje bovenop. Houd onze website in de gaten voor andere acties of like ons op Facebook voor nog meer actie! Voor mevrouw den Breejen: Er staat u een mooie bos bloemen te wachten! Geniet er van.

eenmalig

13 keer door de macdrive

Paul Monshouwer uit Almkerk las om half vier over de openingsactie van Firezone die om vier uur zou beginnen. Snel heeft hij zijn geblesseerde vriendin in de auto gehesen en nu staat hij met een tank gratis brandstof in zijn auto voor ons te glunderen. 'Mijn vriendin houdt wel van een McFlurry', straalt hij als we hem vragen wat hij met het uitgespaarde geld gaat doen. Met het bedrag dat Paul uitspaarde kan hij wel dertien keer door de Macdrive rekenen we hem voor.

13 keer door de macdrive

rondje voor de zaak

Wessel Vreugdenhil moet zijn Facebookvrienden gaan bedanken. Via hen hoorde hij van de actie waarmee hij nu een tank gratis brandstof wint. Hij moet nog wel even met zijn baas overleggen hoe hij dat gaat doen, want de vijfenveertig euro die hij bespaart zit in de auto van de zaak. We zijn benieuwd naar die verrekening.

rondje voor de zaak

zakgeld-verhoging

'Ga jij maar even dobbelen', zegt de moeder van Lucas Timmermans tegen haar zoon terwijl ze lekker in haar warme auto blijft zitten. Als Lucas dubbel gooit gloort er een dikke zakgeldverhoging aan de horizon voor hem. Goed gedaan Lucas!

zakgeld-verhoging

zekerheden

Voor Martin Heesbeen zijn er twee zekerheden in het leven: zijn vriendin Nadya uit Wijk en Aalburg en tanken bij Firezone. Toen Nadya Piet Paulusma wilde zien zag hij zijn kans schoon die twee te combineren. Samen winnen ze een tank gratis brandstof. Dat gaan ze vieren. 'Bij Van der Valk', lacht Martin. 'En als we de facebookactie winnen boeken we er een nachtje bij!. Veel succes dan met het verzamelen van zoveel mogelijk likes, Martin.

zekerheden

opsporing verzocht ii

Ook deze dame ontsnapte aan onze aandacht nadat we haar tank gratis hadden volgegooid. Wij verzoeken iedereen die haar tegenkomt haar nog even van harte te feliciteren!

opsporing verzocht ii

nieuwe auto

de heer van Zoelen heeft net een nieuwe auto. Dan is het fijn als hij lekker zuinig is. En helemaal als je de benzine niet zelf hoeft te betalen. 'Ik heb ook een gezin', verklaart hij de reden om op de kleintjes te letten. 'Ik tank dus al nooit langs de snelweg', voegt hij daaraan toe. Wij hebben het gevoel dat meneer van Zoelen wel eens heel tevreden over Firezone zou kunnen zijn.

nieuwe auto

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom