Steenderen

Hoge Wesselink 2

Diesel • Euro 95 ongelood • GTL

Voordelig tanken kan bij Firezone Steenderen.

Steenderen

intiem familie-feestje

Donderdag 20 maart opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Hoge Wesselink 2 in Steenderen. Van 16.00 tot 17.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
Na de afslag vanuit Baak richting Steenderen schittert het Firezonerood je door de bomenrij al tegemoet. Op deze zonovergoten dag besloot half Steenderen een gooi te doen naar een tank gratis brandstof. Het werd een gezellig feestje op het terrein van garage Melgers. Een familiefeestje. Want vier van de twaalf winnaars waren familieleden van elkaar. Hilda Rutjes gooide dubbel en tipte daarna haar man die vervolgens ook in de prijzen viel. De familie Franken maakte er een leuke middag van met elkaars auto's. Melanie kwam met de auto van haar ouders en kon hem gratis laten volgooien en haar vader mocht vervolgens de auto van zijn schoonmoeder gratis aftanken. We zijn benieuwd hoe dat allemaal verrekend gaat worden.

intiem familie-feestje

arriverderci

'Gooi die skibox ook maar vol', lachtte Wynand Willemsen die zijn auto aan het klaarmaken was voor zijn wintersportvakantie in Italie en nog even zijn voordeel wilde pakken bij het Firezonestation aan de Hoge Wesselink. 'Ideaal dat je hier nu gewoon met je bankpas kunt betalen. Lekker dicht bij huis', voegt hij er aan toe. 'Dat wordt een Italiaans terrasje met extra slagroom', lacht hij terwijl hij ziet hoe zijn tank gratis wordt volgegooid.

arriverderci

precisietanker

'Dat scheelt toch weer vier cent met wat ik onderweg zag', reageert de heer Harmsen op het prijzenbord bij het Firezonestation. Voor hem is het vandaag helemaal gratis. 'M'n vrouw zal er blij mee zijn', vertrouwt hij ons toe terwijl hij toekijkt hoe zijn tank wordt volgegooid. 'Wel precies op vijftig liter he! lacht hij. 'Doe ik altijd. Precies vijftig! De heer Harmsen weet wel hoe je tanken leuk kan maken. Gefeliciteerd hoor!

precisietanker

voorschotje

'Ik krieg nooit wa', lacht Jan Roording als hij een tank gratis brandstof wint. Jan wordt volgende week 80 en neemt bij het Firezonestation vast een voorschotje op de feestvreugde. Jan tankt alleen maar bij Firezone en zijn trouw betaalt zich nu uit. We wensen hem een leuk feestje volgende week en Jan: nog vele jaren!

voorschotje

familiefeestje

Hilda Rutjes kan nu -net als haar man- lekker dicht bij huis tanken in Steenderen. 'Voorheen kon je hier alleen met een tankpas tanken. Mooi dat het nu met een gewone bankpas kan!' Hilda heeft die bankpas overigens niet nodig, want ze gooit dubbel. 'Ik zal direct m'n man even waarschuwen dat hij ook even moet komen tanken. We zijn bijna 32 jaar getrouwd en met het uitgespaarde geld gaan we een extra toetje na het diner bestellen'. Een fijn feestje toegewenst, Hilda!

familiefeestje

verrekenen

'Ik kom hier voor het eerst en toen had ik geluk', vat Melanie Franken haar geluksmiddag op het Firezone tankstation samen. De tank gratis brandstof die ze wint is trouwens niet voor haar, want ze rijdt in een auto van haar ouders. Als we vragen hoe ze dat gaat verrekenen twijfelt ze geen moment. 'Gewoon een cadeautje!' lacht ze gul.

verrekenen

knollen

Brigitta Teerink let niet op de prijs. 'Ik tank altijd voor vijfentwintig euro', lacht ze. Haar dochter Stefanie moet lachen als we dat heel goedkoop vinden. Brigitta komt op die manier wel twee keer per week op het tankstation aan de Hoge Wesselink, maar het tanken met de bankpas bevalt haar wel. Het uitgespaarde geld gaat ze met de knollen de pot in doen. Dat vinden wij een goede besteding Brigitta!

knollen

bewust

'Ik rijd en tank bewust', straalt Colinda Wolters. 'Met vier kinderen moet ik een beetje op m'n geld letten dus pak ik de fiets als dat kan', voegt ze daaraan toe. Colinda legt ons uit dat tanken aan de snelweg niet onder bewust tanken valt. 'Maar ik rijd ook weer niet naar Duitsland', lacht ze. De garagehouder laat ons later weten dat Colinda de allereerste klant op dit Firezonestation was. Deze winnares heeft duidelijk kijk op de zaak! Gefeliciteerd!

bewust

32 jaar getrouwd

'Jij bent bijna 32 jaar getrouwd he?' vragen we John Rutjes als hij zijn tank gratis laat volgooien. Verbaasd kijkt hij ons aan.' Jullie weten ook alles!' lacht hij. Hilda Rutjes -zijn vrouw- won eerder op de middag ook al een tank gratis brandstof en stelde zo een extra toetje bij het diner veilig. John gaat van het uitgespaarde geld een extra cadeautje voor Hilda kopen. Dat wordt een mooie trouwdag! Hulde!

32 jaar getrouwd

principes

Antoinette Knobben uit Steenderen had haast en een compleet lege tank en zag de rij. Doorrijden was geen optie, want het volgende tankstation was te ver en tanken bij een ander tankstation dan in Steenderen is tegen de principes van Antoinette. 'Ik tank hier ook om het dorp te steunen', legt Antoinette ons uit. Dat alles bij elkaar levert haar toch maar mooi een compleet volle tank gratis brandstof op en daarom gaat Antoinette morgen eens geen Aviko-aardappelen eten. Eet smakelijk Antoinette!

principes

forens

De enige winnaar die niet uit Steenderen komt is Namir Dzilic. Hij komt namelijk uit Doetinchem. Namir werkt bij Melgers en belooft bij deze zijn vrouw en kind zondag mee uit eten te nemen. Bij Juffrouw Tok in Didam kunnen ze drie stoelen reserveren voor deze geluksvogel! Gefeliciteerd!

forens

rijk

Eigenlijk heeft Rijk Franken al een tank gratis brandstof gewonnen vandaag. Zijn dochter gooide eerder deze middag zijn auto gratis vol. 'Maar van wie is deze auto dan', vragen we hem. 'Van m'n schoonmoeder', lacht Rijk. Blijkbaar rijdt niemand uit de familie Franken vandaag in zijn eigen auto. Wat ze gemeenschappelijk hebben? Een hele voordelige volle tank. Dat moet een rijk gevoel geven!

rijk

de eerste

Sacha Reulink vond het om vier uur iets te druk. Piet Paulusma heeft zijn jas al aan als Sacha op de valreep het tankstation aan de Hoge Wesselink binnenrijdt. Op het nippertje sleept de man uit Steenderen zijn tank gratis brandstof in de wacht. 'De laatste zullen de eerste zijn', glundert hij. En zo is het maar net Sacha! Geniet er van!

de eerste

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom