Tilburg

Ringbaan West 360

Diesel • Euro 95 ongelood

Altijd korting bij Firezone Tilburg op benzine en diesel.

Tilburg

prachtig tankweer in tilburg

Donderdag 11 september opende Firezone haar nieuwe tankstation aan de Ringbaan West 360 in Tilburg. Van 18.00 tot 19.00 uur mochten klanten, onder het toeziend oog van weerman Piet Paulusma en zijn cameraploeg, proberen met twee dobbelstenen dubbel te gooien om een tank gratis brandstof in de wacht te slepen.
Het is druk op de Ringbaan als Piet Paulusma zijn auto het tankstation van Firezone binnenrijdt. De eerste enthousiaste dobbelaars staan al op hem te wachten. De satelietwagen draait het grasveldje achter het tankstation op. De fotograaf tuigt het achtergrondwandje op en de jongeren op het speeltuintje kijken op van zoveel bedrijvigheid op het gloednieuwe tankstation. Het is duidelijk: er staat iets te gebeuren.
Klokslag zes uur komen de dobbelstenen tevoorschijn en direct is het raak. Er wordt direct dubbel gegooid en Piet Paulusma feliciteert de winnaar. In het uur dat volgt winnen nog vijf andere dobbelaars een tank brandstof en presenteert Piet zijn weerbericht. Maar wij weten het al: het is prachtig tankweer in Tilburg!

prachtig tankweer in tilburg

spaarpot

Ruud van Gastel gooit als eerste dubbel en staat wat verbouwereerd over alle aandacht met Piet voor het fotowandje. Hij rijdt dagelijks langs het Firezone tankstation aan de Ringbaan West en de laatste tijd ook steeds vaker naar binnen, want voor hem maakt niet de benzine uit, maar bepaalt de prijs waar hij tankt. In mei van dit jaar bevestigde de Consumentenbond al wat Ruud nu ook weet: Firezone is doorgaans de goedkoopste. Voor Ruud geldt dat zeker, want hij kan straks ruim dertig uitgespaarde euro's in zijn spaarpot doen. Lekker Ruud!

spaarpot

5 gratis liters

Ronnie van Meerendonk had wel zin in de dobbelactie, maar kreeg spijt dat hij met de scooter was gekomen, want de scooter-tank gratis brandstof die hij wint is aanzienlijk kleiner dan de tank die hij in zijn auto heeft. Maar voor deze man uit Tilburg is het glas eerder half-vol dan half-leeg: 'Ik heb mooi m'n scooter weer vol en van het uitgespaarde geld doe ik morgen met mijn collega een extra bakkie koffie'. Prima instelling Ronnie! En bedenk dat je vanaf vandaag iedere dag om de hoek je voordeel kunt halen!

5 gratis liters

thelma & louise

Eigenlijk heet de vriendin van Thelma Lily, maar voor de gelegenheid hebben we ze naar de hoofdpersonen van de beruchte roadmovie genoemd, want bij aankomst nemen deze dames direct bezit van het tankstation en zijn ze niet meer bij Piet weg te slaan. Als Louise die dus eigenlijk Thelma heet dubbel gooit nadat Thelma die dus eigenlijk Lily heet twee keer geen dubbel heeft gegooid (snapt u het nog?) gaat het dak er af! Uitbundig dansen ze door het tankstation en vieren ze samen met Piet het feestje verder. Van het uitgespaarde geld gaan ze zich de komende maand helemaal te buiten aan Indisch eten in Breda. Wij weten nu al dat dat een enorm feest gaat worden. Geniet er van dames!

thelma & louise

goeiekoopste

Rinie van Onzenoord komt samen met zijn partner een gokje wagen. 'Die niet waagt, die niet wint', lacht hij ons toe. En daar heeft hij groot gelijk in, want even later staat een medewerker van Firezone voor een slordige veertig euro gratis brandstof in zijn tank te gooien. 'Ik ga wel vaak voor het goeiekoopste', lacht deze gelukkige Tilburger. Dan gaan we je vast nog vaker aan de Ringbaan West zien Rinie!

goeiekoopste

nooit meer tanken in belgië

Paula Bastiaansen komt met haar partner een gokje wagen op het Firezone tankstation in Tilburg. Nadat hij een volle tank heeft gewonnen doet zij dat nog eens dunnetjes over. Dubbelprijs dus voor dit koppel dat om de hoek woont bij het tankstation. 'Ik ging altijd naar Belgie om te tanken', bekent Paula. Nu kan ze van het uitgespaarde geld lekker gaan shoppen in Turnhout. Dat is leuker dan tanken in België!

nooit meer tanken in belgië

croissantje

Volgende week gaat Sander van der Bruggen op vakantie. Daar kan hij dan mooi een extra croissantje gaan halen, want vandaag hoeft hij bij Firezone niet te betalen. Sander houdt sowieso niet zo van te veel betalen. En zeker niet voor benzine. Dan is het mooi voor hem dat er een Firezone om de hoek zit. Fijne vakantie volgende week Sander! Bonne Route!

croissantje

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom