Dalfsen

Wilhelminastraat 78

Diesel • Euro 95

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Dalfsen.

Dalfsen

Dalfsen dobbelt zich rijk

‘Ik kon de tel niet meer bijhouden’, verzuchtte een zichtbaar vermoeide Piet Paulusma na afloop van de opening van het nieuwe Firezone-station aan de Wilhelminastraat in Dalfsen. Bijna iedere minuut beproefde een Dalfsenaar zijn geluk. Want: dubbel gooien betekende een tank vol gratis brandstof. Kom daar maar eens om in deze dure tijden.

Maar liefst vijftien klanten gingen met de hoofdprijs naar huis. De andere klanten mochten trouwens ook niet klagen. ‘Mijn vrouw Truus wilde graag met Piet op de foto’, riep een blije Henk Noordman na afloop, ‘en dat is gelukt!’

Dalfsen dobbelt zich rijk

Geen pasje nodig

‘Ik tank nooit met een pasje. Vandaag wilde ik het maar eens uitproberen bij Firezone.’ Helaas voor Annie Elsman kon ze geen ervaring opdoen met het betalen met een pasje. ‘Nee, dat was ook wat: ik gooide dubbel en hoefde niet te betalen!’
Goede reden voor Annie om binnenkort weer eens terug te komen bij Firezone Dalfsen.

Geen pasje nodig

Fietsen

Gerlof Veldhuis woont om de hoek bij Firezone Dalfsen en had over de openingsactie gelezen in de krant. ‘Ik fiets regelmatig door het dorp en vergelijk dan zo’n beetje de brandstofprijzen. Het was me al opgevallen dat het prijsverschil groot is. Firezone Oudleusen bijvoorbeeld is vaak de goedkoopste’. Vandaag was het voor Veldhuis helemaal goedkoop want hij won een tank gratis brandstof.

Fietsen

Rondweg

Arjan Schipper tankt regelmatig aan de rondweg in Dalfsen. ‘Maar het is hier nu toch een paar cent goedkoper’ constateert hij tevreden. Hij had van de openingsactie gehoord. ‘Ik moest toch tanken en heb het even gecombineerd met deze actie’.

Rondweg

Uit eten?

Olaf Klein Lugtenbeld werd door zijn vrouw getipt over de openingsactie van Firezone. ‘Ik kom hier wel vaker. Het is lekker dichtbij en de prijs is goed.’ Olaf mag zijn vrouw wel dankbaar zijn want hij gooide dubbel en hoefde dus niets te betalen voor zijn volle tank. Misschien is het idee om van het uitgespaarde geld met je vrouw uit eten te gaan?

Uit eten?

Tellen

Arend Westerkamp kan tellen. ‘Elke liter is er één’, legt hij uit. ‘Vanwege de prijs tank ik altijd bij Firezone. Meestal bij Firezone Oudleusen.’ De openingsactie lokte hem naar het nieuwe station aan de Wilhelminastraat in Dalfsen.

Tellen

Vriendin

Van je vrienden moet je het hebben. Dat zal Jenneke Vos uit Zwolle bevestigen. ‘Ik loop stage in Dalfsen en een vriendin van me vertelde over de actie.’ Jenneke kan het uitgespaarde geld wel gebruiken. ‘Ik ben maar een arme student…’

Vriendin

Centjes

De familie Barua heeft prachtige namen: moeder Antara en haar dochters Bristi en Hoimonti. Die laatste twee wonnen voor hun moeder een tank gratis brandstof. ‘We komen hier tanken omdat het gratis is’, legt moeder uit en ‘het is hier wel een paar centjes goedkoper!’

Centjes

Pokeren

‘Ze is ook goed met dobbelstenen! Met pokeren gooit ze ook altijd goed!’ Henk Noordman kijkt trots naar vrouw Truus. ‘Kunnen we nog gratis tanken ook!’ Noordman tankt altijd bij Firezone. ‘Die zie je toch overal: en het is goedkoop. Uiteindelijk gaat het daar toch om.’

Pokeren

Gewoon goedkoop

Alice Konterman komt uit Nieuwleusen en had in de krant gelezen over de openingsactie. ‘Ik moest toch iemand ophalen in Dalfsen. Kon ik direct even proberen een gratis tank te winnen.’ Alice tankt meestal bij Firezone in Nieuwleusen. ‘Gewoon omdat het goedkoop is’.

Gewoon goedkoop

Vrijdag

Meestal tankt de heer Hogenkamp uit Dalfsen op vrijdag bij Firezone. ‘Dan hebben ze van die voordeel-dagen of zo.’ Dat heeft hij goed gezien: iedere vrijdag is het namelijk Firezone Friday. Extra kortingen op de doorgaans toch al zo voordelige brandstofprijzen.

Vrijdag

Visite

‘Echt goedkoop tanken doe ik in Hoogeveen, wanneer ik op visite ga bij mijn kinderen.’ Jaap Ophoff uit Dalfsen is een prijsbewuste klant. ‘Ik tank ook vaak bij Firezone Oudleusen maar las in de krant over deze actie.’

Visite

Dobbel-techniek

Voor de echte finesses van het dobbelen moet je bij Matthias de Roo uit Dalfsen zijn. ‘Een beetje spin, een beetje effect. Je moet het goed doseren’. Hij had eventjes gekeken bij andere klanten en had al snel de conclusie getrokken. ‘Om te winnen moet je niet gooien maar rollen. Dan heeft de dobbelsteen vier kanten in plaats van zes. En is de kans op dubbel dus groter!’ Kijk, dat houden we bij Firezone voorlopig nog maar eventjes onder pet…

Dobbel-techniek

Bosje bloemen

‘Nou, dat is een beste meevaller.’ Adriaan de Groot kijkt verbaasd naar de benzinemeter bij Firezone Dalfsen. Meer dan tachtig euro heeft hij zojuist uitgespaard door eventjes dubbel te gooien. ‘Ik zal maar eens een bosje bloemen voor de vrouw meenemen’, besluit hij lachend.

Bosje bloemen

Zo zoon, zo vader

Henk Schipper werd door zijn zoon Arjan gebeld. ‘Arjan had net een gratis tank gewonnen en raadde me aan om hier ook even naar toe te komen.’ Dat bleek een gouden tip te zijn. Schipper senior gooide ook dubbel en mocht net als Arjan gratis tanken.

Zo zoon, zo vader

Scherp

‘Ik hou de brandstofprijzen aardig goed in de gaten. Het was hier aan de Wilhelminastraat trouwens altijd al goedkoop maar volgens mij is Firezone nóg iets scherper.’ Joop Dijkstra uit Dalfsen heeft het scherp gezien want het was hem ook al opgevallen dat het ‘op bepaalde dagen extra goedkoop is’. Goed gezien Joop: die bepaalde dagen zijn trouwens de vrijdagen.

Scherp

Valreep

Klokslag vijf uur reed Arnold Mosterman het Firezonestation in Dalfsen binnen. Net op tijd om als laatste klant te kunnen meedoen aan de openingsactie met Piet Paulusma. En laat hij nu ook nog dubbel gooien!

Valreep

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom