Doetinchem

Grutbroek 38

Diesel • Euro 95 ongelood • GTL

Altijd korting bij Firezone Doetinchem op benzine en diesel.

Doetinchem

laatbloeiers in Doetinchem

Het geluk zat hem in de staart in Doetinchem. De heerlijke smoothies en salades van Juicy waren al bijna op toen er na 40 minuten dobbelen eindelijk een deelnemer dubbele ogen gooide en zonder te betalen naar huis mocht. Piet Paulusma deed er echt alles aan om de dobbelaars aan een gratis tank brandstof te helpen: het raken van een stoeprandje, het buiten zijn zicht gooien en zelfs tegenwind werd aangewend om de deelnemers opnieuw te laten gooien. Maar niets leek te helpen. Uiteindelijk gingen 9 klanten zonder af te rekenen naar huis.
De lol was er echter niet minder om. Op het Firezone tankstation aan de Grutbroek heerste een uitgelaten stemming!

laatbloeiers in Doetinchem

wederdienst

Sabien uit Doesburg is samen met een vriendin van haar moeder onderweg naar de garage. Met haar scooter gaan die twee dan straks weer terug naar huis. Sabien kan wel een opkikkertje gebruiken na haar examen Engels en gelukkig gooit zij als allereerste dubbele ogen! Daar zaten we allemaal op de wachten en de ontlading is dan ook niet van de lucht. Een joelende menigte feliciteert Sabien. De tank van haar scooter blijkt helaas niet zo heel veel plek te hebben, maar Sabien weet het wel te waarderen. Succes met de rest van je examens Sabien!

wederdienst

wederdienst

Annemarie Verhoeven uit Doetinchem is met de dochter van een vriendin onderweg naar de garage. Die dochter is met de scooter en samen rijden ze op die scooter straks terug naar huis. Annemarie is de tweede die vandaag dubbele ogen gooit. De dochter van haar vriendin was haar net voor. Dat wordt straks een gezellige terugtocht naar huis. Twee winnaars op één scooter! Gefeliciteerd dames!

wederdienst

tanktip

Dennis heeft zijn eigen bedrijf om de hoek op het industrieterrein waarop ook het Firezonestation gevestigd is. Met twee keer tanken in de week weet hij wel waar hij het beste kan besparen. Vandaag bespaart hij maar liefst zesendertig euro. Komend Pinksterweekend gaat hij dat op een camping in Bakkum weer uitgeven. Wij hebben nog wel een tanktip voor Dennis, want Bakkum ligt zo'n beetje in het episch centrum van de Noord-Hollandse Firezonelocaties. Goeie vakantie Dennis!

tanktip

sterretje

Meestal staat er bij acties van bedrijven bij een sterretje dat familieleden en medewerkers uitgesloten zijn van deelname. Maar wat als de minderjarige zoon van een medewerkster van de juicybar, die heel lekkere smoothies maakt, met zijn vader, die dus de man van zijn moeder is, dubbel gooit? Dan krijgt hij van ons die tank gratis brandstof zodat hij die weer kan verpatsen aan zijn vader en met het verdiende geld een nieuw spel voor zijn X-box kan kopen. Veel plezier Mart!

sterretje

vakantiegeld

Valentina werd getipt door haar moeder, die zich regelmatig op een smoothie bij het Firezone tankstation trakteert. En aangezien Valentina dagelijks heen en weer rijdt tussen Doetinchem en Enschede (war ze ook regelmatig haar voordeel pakt aan de Boddekampsingel) en dat zelf moet betalen waagde zij het gokje en won prompt een tank gratis brandstof. Dat gunnen wij van Firezone haar zo! Geniet er van Valentina!

vakantiegeld

prive ook zakelijk

prive blijkt Johan Willemsen uit Doetinchem het zakelijk ook allemaal goed op de rit te hebben, dus tankt hij niet alleen voor de zaak bij Firezone, maar doet hij dat prive ook. Zakelijk gezien wint hij maar liefst vierenveertig euro dat straks prive een etentje met zijn vrouw oplevert. Eet smakelijk meneer en mevrouw Willemsen!

prive ook zakelijk

eigen tankstation

Linda heeft haar eiegn Firezone tankstation. Tenminste, zo voelt dat. Ze werkt bij Juicy in het pompshopje bij het tankstation. Dat het een goed team is dat daar achter de bar staat blijkt als er gedobbeld moet worden: als Linda, tegen alle statistieken in, na honderd keer gooien nog geen dubbel heeft gegooid neemt Armel haar resoluut de dobbelstenen uit handen en gooit even dubbel vier. De tweeënvijftig euro die Linda daarmee uitspaart heeft ze toevallig vorig weekend al opgemaakt. Maar gelukkig kan ze met haar volle tank zeker tot de volgende Firezone Friday weer vooruit. Tot Friday zullen we dan maar zeggen!

eigen tankstation

voordeliger dan gratis

Meneer Dogru uit Doetinchem heeft een heel goede app. Die wijst hem vandaag naar het Firezonestation aan de Grutbroek in zijn woonplaats. Daar is het voor hem het voordeligst tanken. En dat klopt, want voordeliger dan gratis vind je het niet vaak. Als de app hem niet bedriegt denken wij dat we meneer Dogru nog heel vaak in ons tankstation tegen zullen komen. Tot ziens meneer Dogru!

voordeliger dan gratis

geniet!

'Geniet van je gratis benzine!', roept iemand naar Frank, die zojuist de maximumprijs van 50 liter gratis brandstof in zijn auto heeft laten gieten. Frank heeft een eigen zaak en de brandstof verdwijnt dus in zijn bedrijfsauto. Daarmee gaat hij vanavond nog wel even prive naar Arnhem om de bloemetjes flink buiten te zetten. 'Geniet van je gratis benzine!', zullen wij dan ook maar zeggen.

geniet!

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement