Westmaas

Provincialeweg 42

Diesel • Euro 95 ongelood

Altijd korting bij Firezone Westmaas op benzine en diesel.

Westmaas

een uur vrolijke chaos

Firezone staat bekend om haar keurige tankstations. Schone pompen en degelijke uitstraling. En natuurlijk om de bijzonder lage brandstofprijzen. Dat laatste was ook zeker niet het probleem voor de deelnemers van de dobbelactie bij de opening van het nieuwe tankstation in Westmaas, want zeker 17 dobbelaars konden het tankstation zonder te betalen verlaten.
Maar we hadden niet op de omvangrijke opkomst gerekend die donderdag 4 juni om drie uur in de rij stond bij het nieuwe tankstation aan de Provincialeweg 42. Rijen dik parkeerden de geïnteresseerden in een gratis tank brandstof hun auto op de oprit.
Nog voor de aankomst van Piet Paulusma hadden de eerste dobbelaars al een tank gratis brandstof gewonnen.
Marja Vermeulen uit Westmaas was de eerste die juichend door het tankstation sprong. 'Ik vind dit zó gaaf! Dit is zoooo gaaf!' schalde het tussen de pompen na haar dubbel vijf.'Dat Piet er niet is, vind ik niet eens erg', joelde ze verder.
Het bleek de opmaat voor een vrolijk uur met heel veel vrolijke mensen uit alle hoeken van de Hoeksche Waard. Helemaal gezellig werd het toen Piet zich een kwartiertje te laat verontschuldigde voor de files rond Rotterdam en zich gewillig door iedereen en onze fotograaf op de foto liet zetten.

een uur vrolijke chaos

gek op actie

Everdien Timmer is gek op acties. De dobbelactie bij het Firezonestation in Westmaas liet zij dan ook niet aan zich voorbij gaan. Met heel wat meer succes dan haar kruiswoordpuzzels en de Staatsloterij dobbelde ze mooi een tank gratis brandstof bij elkaar. Haar man, Arend, zag het allemaal tevreden aan: Sinds ik gepensioneerd ben let ik altijd op de prijzen. Vanavond gaat hij van het uitgespaarde geld lekker uit eten met Everdien. En dan wordt er even niet op de prijs gelet ... Geniet er van Arend en Everdien!

gek op actie

reuzeleuk

meneer de Reus uit Heinenoord kent Firezone al wat langer. In Heinenoord tankt hij al jaren bij deze prijsvechter. Vandaag gaat meneer de Reus een beetje vreemd. In plaats van in Heinenoord te tanken rijdt hij naar Westmaas voor een wel heel goedkope tank brandstof. Geniet van uw tank gratis brandstof, meneer de Reus!

reuzeleuk

iedere cent is er één

Ook Wim Korbijn is uit Strijen komen rijen om een gokje te wagen bij een ander Firezone tankstation dan dat van Heinenoord, waar hij normaal tankt. En ook deze stamgast op vakantie krijgt zijn tank goedkoper dan ooit vol. Voor iemand die vindt dat iedere cent er één is, moet deze tank gratis brandstof wel heel goed aanvoelen. Tot gauw weer in Heinenoord Wim!

iedere cent is er één

golddigger

Gerard de Vries is een geluksvogel. Voor zijn eigen zaak reed hij een paar jaar geleden toevallig het tankstation in Oosterhout binnen om er, na een dubbele dobbelbeurt, zonder te betalen weer te vertrekken. Vandaag overkomt hem hetzelfde in Westmaas. Een unieke prestatie! Hij spaart voor een nieuwe bus. Tip voor Gerard: volgende week hebben we een openingsactie in Beuningen bij Nijmegen!

golddigger

drankzuchtig tweedehandsje

Vera van der Born houdt van voordeel. Zeker sinds ze de trotse eigenaresse is van een drankzuchtig tweedehands autootje en zich liever met de auto dan met de fiets verplaatst. 'Ik rijd echt voor m'n lol', straalt ze terwijl wij haar tank volgooien. Vanavond rijdt ze nog even een extra rondje om haar ouders in haar geluk te delen met een bloemetje. Vinden wij leuk!

drankzuchtig tweedehandsje

geen kosten voor de baat

'Ik rijd er geen kilometer voor om', lacht meneer de Baat als we hem vragen of hij de brandstofprijzen vergelijkt. Toch is hij bijzonder in zijn nopjes nu hij niet hoeft te betalen. Zijn vrouw gaat beslissen wat er met het uitgespaarde geld gaat gebeuren. Als we het haar vragen, nadat ze een andere klant even heeft uitgelegd hoe gemakkelijk betalen met de pinpas is, hoeft ze niet lang na te denken: 'Daar ga ik nieuwe kleren van kopen'. En dat vindt meneer de Baat helemaal goed. Er zijn vandaag geen kosten voor de baat!

geen kosten voor de baat

huwelijksreis

De zussen Romy en Manon gooien dubbel, maar willen de poet wel even eerlijk verdelen dus wordt er keihard met Piet Paulusma onderhandeld over twee halve tanks gratis brandstof in plaats van een. Als dan blijkt dat Manon morgen gaat trouwen is Piet natuurlijk direct om. Manon verheugt zich nu al op het uitgeven van het uitgespaarde geld: dat gaat ze doen op een terrasje op Curacao. Op haar huwelijksreis. Veel geluk, Manon!

huwelijksreis

dief

Het uitzicht vanuit de slaapkamer van Henk van Holten is er de afgelopen maanden flink op vooruit gegaan. Hij kijkt namelijk op het nieuwe tankstation aan de provincialeweg in Westmaas. Trots meldt hij nog wel even dat hij wel in Mijnsheerenland land woont. 'Westmaas begint op 100 meter van mijn voordeur', lacht de gelukkige winnaar van een tank gratis brandstof. 'Kijk, ik ben natuurlijk geen dief van mijn eigen zak. Dus tank ik tegenwoordig bij Firezone'. Goed bekeken Henk!

dief

vaderdag!

Harmen van Dalen uit Klaaswaal mag sinds kort alleen met de auto op pad. Met de auto van zijn vader sluit hij aan in de rij van gelukzoekers. Harmen gooit dubbel en mag de tank van zijn vader gratis volgooien. Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe hij die uitgespaarde 75 euro weer bij zijn vader weet los te peuteren, want die wil hij graag op zijn spaarrekening zetten. Succes met de onderhandeling Harmen!

vaderdag!

moederdag

Voor de moeder van Jordi Emaar is het ineens moederdag. Haar zoon rijdt op haar aanraden even langs het Firezone tankstation in Westmaas en wint ook een tank gratis brandstof. Hij vermoedt dat hij volgende week wel eens gratis op stage mag met de auto van zijn moeder. Ook jij succes met de onderhandeling daarover Jordi!

moederdag

45 jaar stamgast

'Sinds we getrouwd zijn tanken we bij dit tankstation! En na deze prijs blijven we dat natuurlijk doen!' zegt mevrouw Mallegrom stralend als ze dubbel gooit. Bijna 45 jaar zijn deze achterburen van het Firezonestation in Westmaas getrouwd. Het lijkt erop dat het geluk dit echtpaar beloond voor deze trouw. De kleinkinderen kunnen komende zaterdag een extra ijsje tegemoet zien. Smullen maar!

45 jaar stamgast

wie van de drie?

Petra Hubregtse uit Klaaswaal komt tussen haar werk en thuis iedere dag langs drie tankstations. Keuze genoeg zou je zeggen, maar Petra komt de laatste weken eigenlijk nog maar op één van deze drie. Petra let namelijk op de prijs die de paal angeeft. En één daarvan is structureel het voordeligst. Mag u raden welke?

wie van de drie?

geluk bij een ongeluk

Ruud Arts werd gebeld door een vriend waarmee hij een afspraak had waardoor hij eigenlijk niet naar de openingsactie van Firezone kon. Die vriend belde dat hij een lkapotte uitlaat had en zo kon Ruud dus toch meedoen met het dobbelen. Ruud is de man die vandaag met de meeste gratis liters aan de haal gaat. Hij laat voor maar liefst 77,38 zijn tank vullen. Zou Ruud zijn vriend nog laten weten wat zijn kapotte uitlaat hem heeft opgeleverd?

geluk bij een ongeluk

lunch

Er wordt vrijdag geluncht door Paula en haar moeder. En dan wordt er even niet op de kleintjes gelet, want vandaag winnen ze een tank gratis brandstof. De moeder van Paula gaat voortaan altijd bij Firezone tanken. Dat is slim, want dan blijft er wel vaker wat over voor een lunch met dochterlief. Geniet er van dames!

lunch

gelukkig hebben we de foto's nog

In het eerste kwartier van onze openingsactie was er sprake van een ware tsunami van prijswinnaars. En niet alle prijswinnaars hebben daardoor de aandacht gekregen die ze verdienden, maar gelukkig hebben we dan altijd de foto's nog ...

gelukkig hebben we de foto's nog

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom