Hulst

Oude Zoutdijk 2

Diesel • Euro 95 ongelood • Superplus

Voordelig tanken kan bij Firezone Hulst.

Hulst

geluk in Hulst

Op vrijdag 10 juli stond het promotieteam van Firezone om 16 uur paraat op het gloednieuwe tankstation aan de Oude Zoutdijk in Hulst. Het zal misschien de warmte geweest zijn, maar het eerste kwartier liep het niet direct storm. Meneer Crombeen uit Hulst mocht zich als eerste een gratis tank laten aanmeten na met twee dobbelstenen dubbel gegooid te hebben. Daarna ontstond er een gezellige drukte bij de prijsvechter aan de Oude Zoutdijk.
Ondanks dat wilde het met het dobbelen maar niet lukken. 'Gelukkig in de liefde, ongelukkig in het spel', denken wij dan altijd maar. Gezien het feit dat er slechts vijf winnaars zonder te betalen naar huis gingen in Hulst kunnen we constateren dat Hulst één van de grootste broeiplaatsen van geluk in Nederland is.
Dat de inwoners van Zeeuws Vlaanderen er nu een nieuw tankstation van Firezone bij hebben is natuurlijk sowieso al een teken van geluk. Wij hopen natuurlijk dat de facebookactie net zo gelukkig zal aflopen en zullen volgende week donderdag opnieuw een Vlaamse Zeeuw in de bloemetjes zetten.

geluk in Hulst

cent

Meneer Crombeen uit Hulst is na veertig jaar met de Staatsloterij gestopt. Hij won nooit wat! Verbaasd kijkt hij dan ook naar de twee dobbelstenen met hetzelfde aantal ogen. Terwijl een van de promotiemeisjes zijn tank gratis volgooit laat hij zich even het tanken met een pinpas uitleggen. Een fluitje van een cent ... En om daarvoor nu helemaal naar Belgie om te rijden. Wij denken dat we er een nieuwe klant bij hebben. Tot gauw, meneer Crombeen!

cent

een fijn feestje

Meneer de Bruijn doet aan risicospreiding: Eerst komt hij met zoon Rick een gokje wagen en als het die twee mannen dan niet lukt dubbel te gooien, komt hij een half uurtje later gewoon met zijn tweede zoon, Tim op de proppen. En Tim heeft de gouden handjes. Op weg naar een feestje gooit hij voor zijn vader even voor 65 euro gratis brandstof bij elkaar. Dat wordt een leuk feestje, Tim!

een fijn feestje

ertussenuit

De vriendin van Remco Durinck heeft het maar getroffen met haar vriend. Al liggend in het zonnetje heeft ze hem naar het tankstation aan de Oude Zoutdijk gestuurd om haar cabriootje vol te laten gooien en nu staat Remco naar twee dubbele ogen te kijken. Hij hoeft dus niet af te rekenen en met glimmende oogjes vertelt hij ons even een ommetje te gaan maken met het autootje van zijn vriendin om een wijntje voor zichzelf te halen. Je hebt het verdiend, Remco!

ertussenuit

exotisch

Luz Alba Herera is aan haar accent te horen niet geboren in Hulst, maar weet inmiddels wel waar ze voordelig kan tanken. Vanavond kan de horeca in Terneuzen zich op haar komst verheugen, want ze houdt 49 euro in haar zak die ze daar gaat opmaken. Buen provecho zeggen wij dan op z'n Firezones!

exotisch

Zeeuwse mosselen

Magda de Deckere en Marie-José Volleman fietsen wat af, maar beseffen dat ze daar bij Firezone niet zo heel veel mee opschieten. Dus blijft Marie-José met haar fiets op het tankstation achter terwijl Magda haar fiets gaat inruilen voor haar auto. Een slimme zet, want nu Magda dubbel gooit kunnen ze op hun volgende fietstochtje voor 37 euro mosselen gaan eten. Geniet ervan dames!

Zeeuwse mosselen

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement