Sneek

Bolswarderweg 11

Diesel • Euro 95 ongelood • LPG

LPG Openingstijden
Ma t/m za: 07.00 - 21.00 uur
Zondag: 09.00 - 21.00 uur

LPG bij Firezone Sneek is altijd heel voordelig!

Sneek

it giet oan!

Het wintert nog niet zo, maar toch kriebelde er iets bij de inwoners van Sneek toen Piet Paulusma zich op 29 oktober al meldde bij het Firezone tankstation aan de Bolswarderweg. Daar opende hij het gloednieuwe tankstation met een dobbelsteenactie. Iedere klant mocht proberen met twee dobbelstenen hetzelfde te gooien en iedereen die dat lukte hoefde niet te betalen. En daar waar de magische woorden 'It giet oan' meestal nogal lang op zich laten wachten gingen aan de Bolswarderweg de handjes al de lucht in nog voor dat de actie was begonnen, want Herbert de Vries gooide nog voor vier uur al dubbel en mocht zich met onze weerman laten vereeuwigen. 'Ik win nooit wat', lachte de winnaar die nog wel even moet wennen aan het feit dat hij niet meer in het shopje hoeft af te rekenen. 'Van het uitgespaarde geld ga ik morgen weer tanken!' lacht onze Sneekse vriend en dat is best slim van hem, want op vrijdag vieren wij altijd Firezone Friday met extra hoge kortingen op alle brandstoffen.

it giet oan!

zakgeld-verhoging

Er zit een zakgeldverhoging voor Jinthe en Jorrit Walstra aan te komen, want zij gooiden voor hun moeder Wopkje mooi twee keer dezelfde ogen op het tankstation aan de Bolswarderweg en verdienden zo een tank gratis brandstof voor haar. 'Toen ik hier voor het eerst kwam heb ik me even door een mevrouw het pinnen laten uitleggen, maar nu draai ik mijn hand daar niet meer voor om', aldus een blije Wopkje.

zakgeld-verhoging

leenauto

Deeq Farah heeft vanaf vandaag altijd de beschikking over de auto van zijn broer. Want hij mocht die auto lenen en gooide vervolgens dubbel onder toeziend oog van Piet Paulusma. Hij was getipt over de openingsactie door diezelfde broer. Hij belooft ons snel weer te komen tanken van het uitgespaarde geld. Handig Deeq!

leenauto

tipgeld

Broer de Jong werd getipt door zijn stiefzoon die van de actie had gehoord van zijn moeder die dat in de krant had gelezen waarin Firezone had geadverteerd. Dat is een ingewikkeld verhaal om een verdeelsleutel voor het tipgeld aan op te hangen, maar toen stiefzoon Daniël vertelde dat hij in een ver verleden ook al eens vijf dagen pijn in z'n rug had gehad van het NK Autotrek dat ook door Firezone werd georganiseerd was het voor ons wel duidelijk wie het meeste recht op het tipgeld had.

tipgeld

afsnijden

Vandaag hoorden wij van Piet Veldmans dat het van Sneek naar Bolsward maar 8 kilometer rijden is met de auto terwijl wij uit de Elfstedenarchieven hadden begrepen dat dat toch zo'n 100 kilometer schaatsen is ... In ieder geval had Piet het er wel voor over om dat afstandje te overbruggen voor een tank gratis brandstof. We zijn benieuwd in welke van de elf steden hij vanavond uit eten gaat om dat te vieren.

afsnijden

stadsbehanger

Bijna iedereen met behang tegen de muur kent hem wel, want Klaas Betlehem heeft zo'n beetje heel Sneek van mooie muren voorzien, maar wat velen niet wisten is dat Klaas daarvoor ook pompjongen was op het tankstation aan de Bolswarderweg. 0,38 cent (15 eurocent) kostte een liter superbenzine toen', lacht de man uit Sneek. Voor het eerst sinds zestig jaar is hij vandaag goedkoper uit, want deze stadsbehanger wint een hele tank gratis brandstof. Je hebt het verdiend Klaas!

stadsbehanger

voor de lol

De familie Wagenmakers uit Sneek zijn echte liefhebbers, want met de tank nog zo'n beetje helemaal vol wagen ze toch een gokje en winnen ze dus voor zeker drie euro aan brandstof voor hun Amerikaanse oldtimer. Als we het hebben over de verdeling van deze drie euro en de prijskrabber lacht pa Wagenmakers 'dat komt wel goed'. En wij denken dat dat ook echt zo is. Wij hopen dat deze familie hoge ogen zal gooien bij de facebookactie!

voor de lol

dichterbij

'Ik tank altijd waar het het voordeligst is', lacht Klaas Haringa. 'Maar nu wordt dat wat ingewikkeld, want ik woon precies in het midden van twee Firezone tankstations'. Gelukkig voor Klaas ligt het tankstation aan de Bolswarderweg het meest op de route als hij vanavond uit eten gaat bij Daalders Plaats om zijn gratis tank brandstof te vieren. Eet smakelijk Klaas!

dichterbij

firezone friday

Daar gaat Nurul Hidayati uit Sneek haar uitgespaarde geld aan besteden. Firezone Friday. Dat is slim van haar, want dan krijgt ze nog meer brandstof voor dezelfde prijs. Goed bekeken Nurul!

firezone friday

vakantiegeld

Een zachte G verraadt het al een beetje, maar als ik vraag wat de familie van de Wiel hier doet beginnen ze al een te stralen. 'Vakantie vieren', lacht mevrouw van de Wiel opgetogen. Tijdens het winkelen wordt hen een flyer in de handen gedrukt en besluiten ze toch even een gokje te wagen en nu houden deze koopjesjagers genoeg geld over om straks gratis naar huis in Berkel Enschot te rijden. Fijne vakantie nog!

vakantiegeld

paarden-kracht

Komend weekend moet Sanne de Jonge weer naar een paardrijwedstrijd in Dronten dus komt het mooi uit dat haar dochter Chayenna even dubbel gooit met twee dobbelstenen. Om geld te besparen slaat Sanne soms zelfs wel eens een tankbeurt over, maar zonder brandstof komt dat paard natuurlijk nergens. We zijn blij dat ze zich daar komend weekend in ieder geval niet druk over hoeft te maken. Nog even een andere besparingstip: Op Firezone Friday tank je bij Firezone nog voordeliger!

paarden-kracht

geluksweek

Mars uit Sneek heeft een geluksweek. Vorige week won hij nog een iPad en vandaag een tank gratis brandstof. Wij raden hem aan vandaag ook nog even een staatslot te kopen. Dat kan niet mis gaan, toch? Voor het komend weekend gaat ie in ieder geval wat extra boodschappen doen. Zoveel geluk dient passend gevierd te worden.

geluksweek

in de zak

Meneer Twijnstra verrast ons als hij na het dobbelen vertelt dat hij lopend is gekomen. We kijken naar zijn jas en schatten dat het ondanks de hoeveelheid zakken niet oportuun is die te vullen met gratis brandstof. 'Die auto ga ik nog wel even halen', lacht de gelukkige winnaar ons toe.

in de zak

uitgekiend

Lorraine Wiersma kient haar tankbeurten aardig uit. 'Ik tank meestal zo dat ik op vrijdag de tank weer leeg heb, want dan is het Firezone Friday en dus het voordeligst', legt de winnares ons uit. Dankje Lorraine voor deze gouden besparingstip!

uitgekiend

liefde

'Ik tank waar ik langs kom als de tank leeg is', zegt Margreet Boorsma. Ze rijdt niet om voor een paar centen, maar het winnen van een tank gratis brandstof weet ze toch welop waarde te schatten: Daar kan ik mooi de APK van mijn oude beestje van betalen, want die moet met liefde behandeld worden. Groot gelijk Margreet!

liefde

Genereus!

We hebben twee redenen waarom de Frets uit Woudsend die laatste tank gratis brandstof eigenlijk niet konden winnen: De eerste: ze waren te laat! De tweede: Ze zagen bij Woudsend hun lampje van de benzinemeter al branden en hadden Sneek nooit kunnen halen, maar nu ze er toch zijn weet dit theater-duo toch de show zo te stelen dat dat allemaal niets meer uitmaakt. Van de gewonnen zestig euro mag de jarige Patrick morgen zeker een tientje tegemoet zien van zijn theatermaatje. Genereus!

Genereus!

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom
Privacy Statement