Roosendaal

Van Beethovenlaan 35

Diesel • Euro 95

Openingstijden
Dagelijks: 07.00 - 23.00 uur

Altijd korting bij Firezone Roosendaal op benzine en diesel.

Roosendaal

Een vervelende dag

Donderdag 12 mei denderde Piet Paulusma om vier uur de snelweg bij Roosendaal af om nog geen 20 seconden later aan te leggen bij het Firezone tankstation aan de Van Beethovenlaan 35. Daar mochten de klanten tussen 16 en 17 uur hun geluk met twee dobbelstenen beproeven. Het gooien van dubbele ogen leverde een tank gratis brandstof op. Elf klanten gingen op die manier zonder te betalen met een volle tank naar huis.

Voor de studenten Bas en Joya was de dag bijzonder slecht begonnen. Tegenvallende lesroosters en slaapverwekkende leerstof hadden deze dag tot een volledige off-day gemaakt. Zoals een goed student betaamt leeft Joya van euro op euro en met een gezond stuk chagrijn liet ze zich door Bas overhalen toch een poging met de dobbelstenen te wagen. Het bezoekje aan het Firezone tankstation veranderde hun leven. 'Vanaf nu wordt het allemaal beter!', juichte Bas Joya toe toen ze voor maar liefst veertig euro gratis brandstof in de wacht sleepten. Toen hij hoorde dat hij komende week ook nog eens een tankpas van vijftig euro op Facebook kon winnen begon hij helemaal te stralen: 'Met 1400 vrienden wordt dat een makkie. Het is niet alleen mijn geluksdag. Het wordt mijn geluksweek!', nam hij alvast een voorschotje op de winst.

Een vervelende dag

ambassadeurs

Net als Bas en Joya is Jean Carlos een student met een auto. Dat lijkt luxe, maar deze student moet het wel allemaal zelf betalen. Een meevoelende kennis belde hem om hem attent te maken op de dobbelactie dus reed hij vanaf school direct door naar de Van Beethovenlaan 35. Een half uurtje later stond hij glunderend voor het fotowandje met Piet Paulusma. 'Mijn vriend tankt altijd Competition bij de Firezone in Oosterhout en is altijd in zijn nopjes over de prijs-kwaliteitsverhouding', roemt hij zijn tiopgever. Wij vermoeden dat wij aan Jean Carlos en zijn kennis twee hele goede ambassadeurs hebben! We zien jullie graag terug!

ambassadeurs

win-win-win situatie

Als je tank bijna leeg is en je neefje is fan van Piet Paulusma en je houdt van een lekkere hamburger van McDonalds dan kun je het winnen van een tank gratis brandstof van Piet Paulusma vlakbij de Mac best een win-win-win-stituatie noemen. Dat overkwam Richard Berghege en zijn neefje Troy Jacobs. En met de uitgespaarde 35 euro vermoeden we dat er ook nog wel een toetje af kan vanavond. Van harte mannen! En nog even een een tip: Bij Firezone is het iedere dag voordelig tanken! De Mac is om de hoek en Piet is iedere avond op TV!

win-win-win situatie

mascotte

Sylvia is bij haar dochter Iris op visite. Ze gaan even boodschappen doen. 'En we rijden even langs het Firezone tankstation, want in de krant staat dat we een gratis tank brandstof kunnen winnen', lacht Iris. Het blijkt dat haar moeder een prima mascotte is, want met de kinderen slapend op de achterbank laten ze Piet Paulusma hun volle tank betalen. Gefeliciteerd dames!

mascotte

pomptopper

Morgen heeft Rene Nouws uit Roosendaal maar liefst zestig euro extra te besteden bij het concert van de Toppers in Amsterdam. Als het om brandstofprijzen gaat zoekt Rene het altijd wel een beetje uit en daarom is hij al een aantal weken stamgast bij het Firezone tankstation aan de Van Beethovenlaan in zijn woonplaats. Onze rekenaar laat weten dat hij met de zeven man met wie hij naar de hoofdstad afreist toch bijna voor een tientje per man extra mag drinken. Nu maar hopen dat Rene niet de Bob is ...

pomptopper

taiwanees kattebelletje

M.C. Tzeng uit Roosendaal is zo iemand die de belangrijke afspraken op een briefje schrijft. En zo kwam ze op donderdagmiddag na een bezoekje aan het tuincentrum bij het Firezone tankstation terecht. Ondanks haar broek uit Taiwan en haar schoenen uit Taiwan bleek ze toch al een echt Hollands trekje te hebben ontwikkeld: een neusje voor voordeel en korting! Voor iedereen die wil weten hoe je dat op z'n Taiwanees doet hierbij het kattebelletje.

taiwanees kattebelletje

harde thuiswerkers

Marleen en haar vriend werken allebei thuis. Marleen wordt er op deze drukke dag door haar vriend op uit gestuurd om even een tank gratis brandstof te winnen. Dat doet Marleen graag, snel en efficient. Dus heeft haar baas niet eens kunnen merken dat zij in een kwartiertije tijd voor maar liefst vijftig euro aan brandstof wint waarvan zij morgenavond een fijn zomerjurkje gaat kopen. Geniet van je zomer Marleen!

harde thuiswerkers

Bulgaars feestje

Ventsilav Stoyanov uit Roosendaal woont bij de Jumbo waar hij altijd goedkoop zijn boodschappen doet. Tanken doet hij ook altijd goedkoop. Bij het tankstation van Firezone. Hij vindt het met zijn pincode en creditcard lekker snel betalen. Straks gaat hij met zijn Bulgaarse vrienden het bij Firezone uitgespaarde geld op feestelijke wijze uitgeven. Veel plezier Venti!

Bulgaars feestje

hap-stap-tank-festival

Langs de snelweg staat een bord met een literprijs van 1,55. Als Anton Vissenberg bij de Van Beethovenlaan in Roosendaal die snelweg verlaat heeft hij zijn eerste eurootjes al bespaard. 200 meter verder tankt hij zijn goedkoopste tank ooit: door dubbel te gooien met twee dobbelstenen betaalt hij slechts 0,00 euro per liter. 'Firezone is echt de goeiekoopste!', lacht de prijswinnaar.Komend weekend gaat hij zijn uitgespaarde geld uitgeven op het hap-stapfestival in Roosendal. Fijn weekend Anton!

hap-stap-tank-festival

spaarpot

Als Ahmed Bilgi moet gaan uitleggen wat hij met zijn uitgespaarde geld gaat doen kijkt hij ons een beetje wanhopig aan. Wij begrijpen al snel dat hij het aan zijn kinderen gaat geven, maar het uitbeelden van het woord 'spaarpot' kost hem meer moeite. Als we het uiteindelijk raden kijkt hij ons opgelucht aan. Een heel goede besteding vinden wij dat Ahmed!

spaarpot

praatjesmaker

Verbaasd kijkt John Kijzers uit Roosendaal naar 'zijn' tankstation. 'Waar is mijn shoppie gebleven en met wie moet ik nu een praatje maken?', zijn de eerste vragen die bij hem opkomen. Hij begrijpt het allemaal een stuk beter als hij een tank gratis brandstof wint en de literprijs ziet. 'Onbemand tanken is echt het allergoedkoopst, maar ik zal mijn praatjes in mijn shoppie wel missen'. Maar eerst gaat John nu gratis voor zeventig euro in de buurt rondrijden. Veel plezier John!

praatjesmaker

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom