Tilburg

Ringbaan Zuid 350

Diesel • Euro 95 ongelood

Voordelig tanken kan bij Firezone Tilburg.

Tilburg

gratis in tilburg

Donderdag 26 mei was de bekende weerman Piet Paulusma in Tilburg. Klanten van het tankstation van Firezone aan de Ringbaan Zuid 350 konden een tank gratis brandstof bij hem winnen.

Dobbel dubbel
Piet Paulusma had moeite om de tel bij te houden. Bij de actie “Gratis tanken” werden bij het Firezonestation aan de Ringbaan Zuid in een uur tijd maar liefst vijftien klanten blij gemaakt met een tank gratis brandstof.

Eerste winnaar
Jeanne van de Pol had de auto van haar schoonvader geleend. “Die is op vakantie en komt morgen weer terug uit Rome. Dan is het wel zo netjes om hem met een volle tank terug te brengen toch?” Die volle tank kost Jeanne ook nog eens helemaal niks want ze was de eerste prijswinnaar die met Piet Paulusma op de foto kon.

gratis in tilburg

Blokje om

“Uiteraard let ik op de prijs. Ik ga echt voor kortingen. Ik rij er desnoods een blokje voor om” vertelt Harry Adriaansen. Dan is hij bij Firezone aan het juiste adres. Natuurlijk had hij al gezien dat Firezone aan de Ringbaan Zuid in Tilburg verreweg de voordeligste was deze week. Dat hij een tank brandstof won was echter ook voor Harry “helemaal onverwacht”. Moeder Nelleke is er heel blij mee. “Ik heb al zes keer een auto ongeluk gehad” zegt ze, “maar altijd positief gebleven!” Daar is die tank gratis brandstof goed aan besteed!

Blokje om

Lola & Didi

Het lijkt wel een naam van een zangduo maar Lola en Didi zijn gewoon twee studievriendinnen. Ze wonen in Deurne en studeren communicatie in Tilburg. Dat ze vandaag met de auto zijn gekomen is toeval. “De trein reed niet, vandaar!” Ze zijn als communicatiestudenten zeer te spreken over deze reclamestunt van Firezone. “Ik heb al een foto op snapchat gezet” zegt Didy van Erp. Ook Lola van Oers is blij met de uitgespaarde vijfenvijftig euri. “Dat wordt een lekker wijntje!”

Lola & Didi

Regelmatig

Voor Alke Wischerhof uit Eersel is het Firezonestation aan de Ringbaan Zuid in Tilburg een handig adresje. “Ik werk hier vlakbij en op weg naar huis kom ik hier langs.” Alke zegt een prijsbewuste klant te zijn en is zeer tevreden met zijn tank gratis brandstof. “De tank was nagenoeg leeg dus dit is toch weer mooi meegenomen”. Van het uitgespaarde geld gaat hij binnenkort een keertje uiteten. Eet smakelijk Alke!

Regelmatig

Stakingen

Met de stakingen bij de tankstations in Frankrijk in zijn achterhoofd, neemt Frans Wouters geen halve maatregelen. Naast een volle tank gooit hij ook nog eens twee jerrycans vol gratis brandstof. “Ik ga morgen op vakantie naar Frankrijk. Ik heb uitgerekend dat ik met een volle tank net de camping in Tours moet kunnen halen”. Van Firezone had Frans nog nooit gehoord. “Wel dat het hier goedkoop is. Die koeienletters kun je niet missen!”

Stakingen

België

Meestal tankt Jacques de Kok in België. “Dat is hier vlakbij en het scheelt aanzienlijk”. Dit is de eerste keer dat hij bij Firezone tankt. “Ik vind dit wel prettiger. Vroeger zat hier een bemande pomp. Maar dit prijsverschil is de moeite waard”. Voorlopig zien ze Jacques dus niet meer terug in België!

België

Lekkere lunch

Hanneke Tacke mag haar zoon wel dankbaar zijn. “Hij wist van deze actie en heeft me hier vandaag heen gestuurd!” Hanneke tankt trouwens álijd bij Firezone. Met veel plezier gooiden we dan ook haar tank vol gratis brandstof. “Ik vind tanken met een pasje ideaal. Voor voordelig tanken hoef ik nu niet meer om te rijden”. Met het uitgespaarde geld van vandaag gaat ze lekker lunchen, “altijd zo gezellig!” We nemen aan dat ze haar zoon meeneemt…

Lekkere lunch

Snelle jongen

Piet Paulusma kon de tel bijna niet bijhouden in Tilburg. De ene na de andere klant gooide dubbel met de twee grote dobbelstenen. Deze jongeman had nog net tijd om op de foto te gaan met de bekende weergoeroe uit Friesland. Terwijl onze journalist het te druk had met het interviewen van alle prijswinnaars reed hij snel weg met zijn wagen vol gratis brandstof. Alsnog gefeliciteerd en tot een volgende keer!

Snelle jongen

Zusterlief

Als het aan de zuster van Sana Said had gelegen, had Sana vandaag nooit een prijs gewonnen. “Ze zei nog dat ik niet moest gaan omdat ik toch niet zou winnen!” Vol trots en met het nodige leedvermaak zal Sana vanavond even langs gaan bij haar zus om haar nieuwe tas te showen. “Of misschien koop ik wel een lekker geurtje van het uitgespaarde geld!”

Zusterlief

Goeiekoper

“Ik moest toevallig een pakske in de buurt afgooien dus kwam ik hier even langs”. Herbie Kramer had in de krant gelezen over de actie van Firezone. “Ik tank ook vaak bij Firezone in ’s-Gravendeel. Daar zijn ze nóg goeiekoper dan hier in de stad!” Herbie hoeft niet lang na te denken wanneer hem wordt gevraagd wat hij met zijn uitgespaarde geld gaat doen. “Een paar pilskes vatten, of misschien wel een heel krat!” Proost Herbie!

Goeiekoper

Gratis ritje

Drea Dankers studeert verpleegkunde in Utrecht en is bijzonder blij met haar tank gratis brandstof. “Dat zijn mooi een paar ritjes naar Utrecht!” Voor Drea was het de eerste keer dat ze tankte bij Firezone. “De meter stond in het rood dus ik moest echt snel tanken!”

Gratis ritje

Uithoorn

Rob Meijerink komt vaak bij Firezone. “Ik werk hier in de buurt en op weg naar huis kom ik hier langs”. Zijn huis staat trouwens in Uithoorn, even onder Amsterdam. “Daar hebben we ook een Firezone dus ik weet ondertussen wel dat ze altijd aan de onderkant van de prijzen zitten!”

Uithoorn

Halve bikini

Monique van Ree is met haar dochter Sanne op weg naar het centrum van Tilburg. “We gaan zo lekker winkelen.” Monique tankt trouwens wel vaker bij Firezone. “Op weg naar het centrum komen we hier langs dus kunnen we hier even aftanken.” Met het uitgespaarde geld gaat Sanne op zoek naar een bikini. Hun tank was eigenlijk nog lang niet leeg en als Sanne ziet hoeveel ze heeft uitgespaard zegt ze lachend dat het bij een halve bikini blijft. We zijn benieuwd hoe dat er uit ziet…

Halve bikini

Rijk

Tja, als je achternaam Rijk is, dan reken je jezelf al snel rijk. Dat deed de dochter van Dirk Rijk vandaag. “Mijn dochter heeft net al een gratis tank gewonnen en belde me op over deze actie”. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, laat Rijk zijn tank volgooien met gratis brandstof. Van het uitgespaarde geld hij voor zijn vrouw wat moois kopen.

Rijk

Guus geluk

Je hebt mensen die altijd en overal geluk hebben. Suzan van Beurden is zo iemand. Allereerst heeft ze al een prachtige voornaam maar ook een spiksplinternieuwe auto. “Die heb ik laatst gewonnen” zegt ze vrolijk terwijl ze haar tank vol laat gooien met gratis benzine. Ze spaart genoeg geld uit om lekker te gaan eten bij Happy Italy, “krijg je lekker veel voor weinig!” Kijk, dat is een mentaliteit waar wij bij Firezone van houden!

Guus geluk

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom