Wouw

Molensingel 70

Diesel • Euro 95 ongelood

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Wouw.

Wouw

wouwse winnaars

Donderdag 9 juni streek onze nationale weerman Piet Paulusma neer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Ditmaal opende hij het nieuwe Firezone tankstation in Wouw. Daarmee is de Molensingel in Wouw direct de goedkoopste plek voor rijdend Nederland geworden. Als je heel goedkoop wilt rijden kun je bij Rullens tweewielers terecht en als je vier of meer wielen hebt kun je bij Firezone tanken tegen bodemprijzen. Tien klanten hoefden tijdens de openingsactie helemaal niet te betalen, want als je dubbel gooide met de dobbelstenen die Piet Paulusma had meegenomen gooide hij gratis je tank vol.

Dat overkwam ook Kimmo die eigenlijk helemaal geen zin had in de openingsactie, maar werd overgehaald door zijn schoonzus Johanna. Terwijl Johanna gezellig in haar moerstaal met Piet Paulusma stond te keuvelen gooide Kimmo even dubbel vier. Al snel werd duidelijk dat de uitgespaarde veertig euro zou verdwijnen in de spaarpotjes van de vier neefjes en nichtjes. Wij vermoeden dat de kinderen morgen weer naar Firezone willen. En dat komt dan weer mooi uit, want dan is het Firezone Friday. Met extra hoge kortingen voor iedereen!

wouwse winnaars

familiefeestje

Bij de openingsactie van het Firezone tankstation in Roosendaal waren moeder en dochter Pitzkijzers er al als de kippen bij geweest, maar moesten ze helaas toezien hoe andere dobbelaars meer geluk hadden dan zij. In Wouw waren ze wederom de eersten die hun kans waagden. Met één belangrijk verschil met twee weken geleden: ze hadden de jongste telg uit het gezin meegenomen. En dat bleek een gouden zet, want ze konden na het dobbelen zonder te betalen op weg naar Bergen op Zoom om ook de vierde generatie in de winst te laten delen. Gefeliciteerd dames!

familiefeestje

vrouwen- geluk i

Corina Verstraten was 's ochtends al aan de pomp geweest, maar de kant waar zij altijd tankt was bezet geweest. 'Als vrouw ga ik dan niet ingewikkeld omdraaien en toen ik de aankondiging van de openingsactie zag dacht ik al helemaal niet meer aan omkeren. Ik kom vanmiddag wel terug'. Achteraf een verstandig besluit, want 's middags stond ze zo maar met een cheque voor een tank gratis brandstof in haar handen. Het heeft soms voordelen een vrouw te zijn ...

stukje ipad

Luc gooit voor zijn moeder even een gratis tank brandstof bij elkaar op het Firezone tankstation aan de Molensingel in Wouw. Zijn moeder weet dat wel op waarde te schatten en zegt hem direct toe dat de uitgespaarde veertig euro een mooi stukje van zijn nieuwe iPad is. Dat ziet Luc wel zitten en stralend verlaat hij naast zijn moeder het tankstation. Op www.firezone.nl kun je zien waar je de rest van je iPad kunt verdienen Luc!

stukje ipad

een jaar gratis rijden

Schokschouderend hobbelt er een grote rode Volkswagenbus het tankstation binnen. Sjoerd Minheere heeft zijn brandweerauto uit 1980 weer aan de praat gekregen en komt voor zijn jaarlijkse tankbeurt naar de Molensingel. 'Hij rijdt één op acht, dus is weinig rijden het zuinigst!', lacht de man uit Wouw. Met de tank gratis brandstof kan Sjoerd een heel jaar vooruit. Wij houden wel van dergelijke monumentenzorg! Houd hem op de weg Sjoerd en tot volgend jaar!

een jaar gratis rijden

vrouwen- geluk ii

Lotte en Renske kennen elkaar al heel lang. De Wouwse vriendinnen besluiten eens lekker voordelig te tanken en rijden met de auto van Lotte naar het nieuwe tankstation aan de Molensingel. Samen met Piet Paulusma beproeven ze hun geluk, maar hoe goed Piet ook z'n best doet ze van nieuwe kansen te voorzien. Het lijkt niet hun dag en besluiten ze dan maar gewoon hun voordeel te pakken en zelf te betalen. Even later staan ze met een andere auto voor Piets neus en dit keer met meer succes, want wederom hebben ze de kansen die Piet hen biedt ruimschoots nodig. Gelukkig hoef je bij Firezone niet altijd te winnen om voordelig uit te zijn ...

vrouwen- geluk ii

effe aftanken

'We komen effe aftanken', lacht meneer Buijs als hij zijn camper onder de overkapping van het tankstation aan de Molensingel parkeert. Voor hem en zijn vrouw liggen vier weken Scandinavië in het verschiet. De camper ziet er spic en span uit en ontspannen dobbelt het echtpaar nog even voor 25 euro gratis brandstof bij elkaar. 'Daar gaan we in Noorwegen een half biertje van drinken!' lacht meneer Buijs. Fijne vakantie en goede reis!

effe aftanken

vakantiegeld

'Er komt een nieuwe met een actie!', had de vriend van Leandra Goossens gezegd, dus reed Leandra na haar werk langs het voordeligste tankstation van Wouw en omstreken en won ze een welkome aanvulling op haar vakantiegeld, want Piet Paulusma gooide haar tank voor maar liefst 45 euro gratis vol. Veel plezier straks in Kroatie Leandra!

vakantiegeld

voor de spaarpot

Waarschijnlijk ingefluisterd door de kinderen haalden zwager en schoonzus Johanna en Kimmo ook nog even een andere auto op. En ja hoor: wederom gooiden ze dubbel. Wij hopen dat het allemaal nog in de spaarpot past! Tip van Firezone voor de kinderen: als papa en mama altijd bij Firezone tanken heb je je spaarpot zo weer vol!

voor de spaarpot

vrouwen- geluk iii

'Ik moest nog even iets terugbrengen naar de fietswinkel', verklaart Jasper zijn aankomsttijd. Dus mag hij als allerlaatste nog een gooi naar een tank gratis brandstof doen. Het lukt hem niet, maar Piet raadt hem aan zijn vrouw en dochter te laten gooien. En dat helpt. Lena en Liza gooien samen wel dubbel en zo gaan ook de laatste deelnemers zonder te betalen op huus an! Geniet van Firezone Friday en daarna van het weekend!

vrouwen- geluk iii

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom