Overloon

Vierlingsbeekseweg 11

Diesel • Euro 95 ongelood

Diesel en benzine nergens zo voordelig als bij Firezone Overloon.

Overloon

'pap, je kunt voor niks tanken!'

'Ja da zal wel!', dacht Coen Willemsen toen zijn dochter na het sporten thuiskwam met die mededeling, maar besloot toch maar even bij het Firezone tankstation aan de Vierlingsbeekseweg te rijden. Een kwartiertje later stond hij met voor 56 euro aan gratis brandstof naast Piet Paulusma te glimmen.
Firezone opent wel vaker haar nieuwe tankstations met de ludieke dobbelactie waarbij de klanten een tank gratis brandstof kunnen winnen wanneer ze dubbel gooien, maar zelden gingen er zo veel klanten zonder te betalen naar huis. Liefst zeventien mensen gooiden dubbel met de dobbelstenen en konden hun tank gratis laten volgooien.
Coen Willemsen houdt aan zijn actie 28 euro over voor een biertje. De andere helft gaat als tipgeld naar zijn dochter. Sympathiek!

'pap, je kunt voor niks tanken!'

lek

Cor Kuenen rijdt op gas. Als dat op is schakelt zijn auto over op benzine. Onlangs bleek die benzine kwijt. Z'n slangetje was lek. Net terug van zijn werk sluit hij aan bij de rij voor het Firezone tankstation in Overloon. Een goede keus, want door dubbel te gooien kan hij nu gratis zijn verloren benzine aan laten vullen. Nu maar hopen dat het lek gedicht is ...

lek

1001 redenen

Als we Mia van de Ven vragen waarom ze vandaag bij Firezone tankt heeft ze een heel lijstje paraat: 'ik ben morgen jarig, ik ben volgende maand 40 jaar getrouwd' en volgens ons ook een hele goede: 'mijn tank sloeg al op reserve'. Maar liefst 45 euro houdt ze in haar zak door dubbel te gooien en dan komt ze met nog een paar redenen: '3 kinderen en 2 kleinkinderen'. Wij voegen daar graag nog even 'snel, veilig en voordelig' aan toe. Eigenlijk zijn er geen redenen om niet bij Firezone te tanken ...

1001 redenen

haiteloan

Als je met Piet Paulusma op stap gaat dient er zich altijd wel weer een Fries aan. Zo ook in Overloon. De heer van der Hoff woont al 40 jaar in Overloon, maar meldt toch even dat Friesland zijn haiteloan (vaderland) is. Ook in zijn geboorteplaats Snits (Sneek) weten wij wel een tankstation waar je heel voordelig kunt tanken. Vandaag hoeft hij helemaal niet te betalen, want in een Fries onderonsje wordt er dubbel gegooid. Wij denken dat we meneer van der Hoff snel weer zullen zien op het Firezone tankstation in Overloon. Oant Moarn meneer van der Hoff!

haiteloan

zegt het voort

Met zoveel winnaars piept er altijd wel een interviewtje tussenuit. Vooral met een paar bengels op de achterbank is het logisch dat je er tussenuit knijpt op een verhit, tjokvol benzinestation. Daarom vragen we iedereen uit Overloon deze meneer met zijn zoons nog even hartelijk te feliciteren met zijn prijs.

zegt het voort

tanken met ondersteuning

Wilma Gerrits fietst graag. 'Met ondersteuning natuurlijk', voegt ze daar aan toe. 'Dat is gezond en gratis', lacht ze. Vandaag blijkt autorijden voor haar nog voordeliger dan fietsen, want ze verdient met het dobbelen maar liefst 32 euro aan gratis brandstof. Van dat geld gaat ze zich straks helemaal te buiten bij Clevers. Tanken met ondersteuning heet dat.

tanken met ondersteuning

72 euro aan quadplezier

Gydo, de zoon van Conny Kuenen, heeft het maar getroffen met z'n moeder. Als ze lekker voordelig een jerrycan bij Firezone willen vullen en hij dubbel gooit is zijn moeder zo blij dat ze hem direct het uitgespaarde geld in brandstof voor zijn quad belooft. Wij weten niet precies hoeveel zo'n opgevoerde skelter verbruikt, maar aan het glunderende gezicht van Gydo te zien wachten hem heel wat uurtjes quadplezier. En Gydo, als je moeder bij Firezone blijft tanken krijg je heel wat litertjes extra voor hetzelfde geld!

72 euro aan quadplezier

gelukkig hebben we de foto nog

We weten niet wie het is, maar ook deze winnaar verdient alle felicitaties! Het spijt ons dat we het zo druk hadden met de andere winnaars. Veel plezier met uw prijs!

gelukkig hebben we de foto nog

verjaardags-cadeau

'Daar ga ik dus niet in staan', verzuchtte Hannes van Eekelen toen hij de rij voor het Firezone tankstation aan de Vierlingsbeekseweg zag. Gelukkig haalde Celine hem over om toch nog heel even te wachten en meldt Hannes ons dat de uitgespaarde 69 euro aan gewonnen brandstof eigenlijk goed van pas komt. Celine is eind oktober jarig en blijkbaar verwacht ze nogal wat. We zijn benieuwd wat Hannes in petto heeft. Alvast gefeliciteerd Celine!

verjaardags-cadeau

kleine beetjes

Sylvia Nouwens en haar dochter moest om half vier naar Haps en gooide haar tank bij de andere Firezonevestiging in Overloon vol om hem later aan de Vierlingsbeekseweg gratis af te laten vullen door dubbel te gooien. 'Het kon helaas niet anders, maar alle beetjes helpen', lacht Sylvia. 'We gaan straks flink ons best doen op Facebook', belooft haar dochter die zeer verguld is met haar foto met Piet. Succes dames!

kleine beetjes

culinaire groot-verbruiker

Als je jaarlijks 35000 kilometer tussen je werk en thuis aflegt mag je best deskundige op het gebied van brandstofprijzen genoemd worden. Jos Mennen is zo'n man. Vandaar dat hij bij Firezone aanlegt. 'Als je zoveel kilometers rijdt dan scheelt die paar centen wel!', lacht hij. Wij zijn blij dat Jos vandaag een tank gratis brandstof wint, want grootverbruikers verdienen dat! En als ze dan ook nog eens van het uitgespaarde geld extra lekker gaan koken voor hun meisje ...

culinaire groot-verbruiker

weinig woorden

Li van het Chinese restaurant aan de Vierlingsbeekseweg is net als zijn naam nogal kort van stof, maar zijn bescheiden glimlach verraadt een dankbaarheid van hier tot Tokyo. Gefeliciteerd met je prijs Li!

weinig woorden

bodemloze put

De oldtimer camper van de familie Arts uit Overloon moet alleen nog even afgetankt worden en dan kan de vakantie beginnen. Marc schrikt toch een beetje als blijkt dat er maar liefst 50 liter gratis brandstof in zijn camper verdwijnt. 'Ik wist niet dat er zoveel in kon', zegt hij terwijl hij bezorgd onder z'n camper kijkt. Als blijkt dat de benzine echt alleen in zijn tank zit kan hij weer opgelucht ademhalen. Fijne vakantie Marc!

bodemloze put

goede buur

Beter een goede buur dan een verre vriend gaat ook vandaag op, want buurman Vloet wint (natuurlijk) ook een tank gratis brandstof bij het Firezone tankstation aan de Vierlingsbeekseweg. Een echte buurman let niet op de prijs, maar we kunnen de heer Vloet wel verzekeren dat zijn buurman dat wel doet. En op Firezone Friday nog eens extra!

goede buur

Goeie deal

'Mijn moeder verheugt zich de hele week al op de komst van Piet Paulusma', lacht Tim von der Heide. 'En nu blijkt hij een heel gewone man', lacht zijn moeder nog harder. Het hele gezin von der Heide tankt altijd bij Firezone en vandaag hebben ze extra reden tot lachen, want ze winnen een tank gratis brandstof. Tim gunt zijn moeder de uitgespaarde 23 euro wel. 'Als ik straks na het liken van de foto op facebook dan die tankpas ter waarde van vijftig euro maar mag hebben', lacht hij uitgekookt. Slim Tim!

Goeie deal

IJstijd

Zo onbekend als Firezone voor vele Overloners was zo onbekend was Clevers voor ons. Maar wij begrijpen nu dat als er in Overloon geld over is dat dat uitgegeven wordt bij Clevers ijs. Gijs van Lanen bijvoorbeeld laat zich straks voor 72 euro invriezen bij Clevers, want dat is het bedrag dat hij aan benzine uitspaart door dubbel te gooien. IJstijd Gijs!

IJstijd

Waar kunt u goedkoper tanken

Overal bij u in de buurt! Op deze pagina vindt u alle stations.
Voer hier uw adresgegevens in om het dichtsbijzijnde station te vinden.
Klik hieronder om alle Firezone locaties in uw TomTom te laden. Add-To-TomTom